Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Καλά θα ήταν σεβασμιότατε Αμβρόσιε, να συμβάδιζαν τα λόγια, με τις πράξεις.



Ποιό άραγε είναι το αδίκημά μου; Τόλμησα να θαυμάσω τον ηρωισμό ενός αξιωματικού-πολιτικού κρατουμένου στον Κορυδαλλό-, όπως αναδύεται από μια Δήλωσή του, η οποία είδε το φώς της δημοσιότητας. Αρνείται να προδώσει τις Αρχές του και τίς ιδέες του και προτιμάει να τερματίσει τήν επίγεια ζωή του μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου έχει συμπληρώσει ήδη τριάντα επτά (37) χρόνια περιορισμού. Θαύμασα λοιπόν τη Δήλωσή του και εζήτησα να τον επισκεφθώ στον τόπο της οδύνης του. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ! Θαύμασα, επαναλαμβάνω, τον ηρωισμό που περιέχει αυτή η από 16ης Απριλίου 2011 Δήλωσή του και εζήτησα ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ να του σφίξω το χέρι!

Χωρίς να πτοούμαι το παράπαν από όλα αυτά τα απαράδεκτα για μια Δημοκρατία φαινόμενα, αποτόλμησα να πραγματοποιήσω την επίσκεψή μου στον Κορυδαλλό σήμερα Τετάρτη 17 Αυγούστου, γράφοντας στα παλιά μου υποδήματα τις λυσσαλέες αντιδράσεις των! Πηγαίνω σήμερα στον Κορυδαλλό όχι μόνο για να επισκεφθώ τον Στρατηγό Ντερτιλή, αλλά και για να δώσω μια γροθιά στο κατεστημένο, δηλ. στους φασιστο-χουντο-ψευδο-δημοκράτες της εποχής μας και στο νοθευμένο Δημοκρατικό πολίτευμα των ημερών μας. Ώστε η επίσκεψή μου στον Κορυδαλλό δεν αποτελεί μια ανθρωπιστική μόνο πράξη, αλλά και μια γροθιά στην ψευδεπίγραφη Δημοκρατία της εποχής μας. Αρνούμαι εξ ίσου να αποδεχθώ μία «Χούντα» η οποία προέρχεται είτε από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά! Θαυμάζω όμως τους ανθρώπους, δεξιούς η αριστερούς, μαύρους η λευκούς, οι οποίοι προτιμούν να θυσιάσουν την ζωήν των και όχι τις ιδέες των!

Τις «γροθιές» δεν τις δίνουν με το να βραβεύουν, και να κολογλύφουν τον ανεγνωρισμένα ξεπουλημένο ΤΖΕΦΡΥ . Είναι ντροπή που βράβευσες με την ανώτατη διάκριση, τον χρυσό σταυρό της Μητρόπολης! ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Εσύ που κόπτεσε τόσο πολύ για την… πατρίδα εάν δίνεις τέτοια παραδείγματα ,οι υποστούμενοι την κυβερνητική λαίλαπα τι θα έπρεπε να του κάνουν για να επιβιώσουν; τσιμπ@υκια; Καλά είναι λοιπόν τα μεγάλα λόγια αλλά τα βαρεθήκαμε. Δεν κατάλαβες ότι …ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ μετρούν πλέον.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ανάρτηση μπράβο σου.
Δημητράκη ή γελας-ορτοντοξυ αυτό θα το κάνεις θέμα στο πουλημένο στους παπάδες μπλογκ σου?
Αλλά αφού τα παίρνεις από το παπαδαριό τι θέμα να κάνεις?
Ουστ κοπρόσκυλο των μπλογκς.
Κοπρίζεις με την παρουσία σου την μπλογκόσφαιρα.
Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ΕΛΛΑΔΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είπε...

Δεν διαφωνω με το σκεπτικο της αναρτησης-οτι δηλαδη ο Τζεφρυ ειναι προδοτης και δεν πρεπει να βραβευεται απο κανεναν-αλλα σκεψου τι θα γινοταν αν ο Αμβροσιος εβριζε π.χ τον συγκεκριμενο. Εκεινος φταιει αραγε που ο ελληνικος λαος εξελεξε τον Τζεφρυ; Χωρια που στη συγκεκριμενη εκδηλωση βραβευσε μαζι και τον πρωθυπουρογ του Καναδα.

Ανώνυμος είπε...

Κοπρίτη Δημητράκη άντε πάρτα από το παπαδαριό που τολμάς να υπερασπιστεις τον προδότη Ανβρόσιο ρε ουσττττττττ
Το θέμα βλάκα είναι ότι ο Αμβρόσιος βράβευσε τον Γιωργάκη και μετά το παίζει Ελληναράς .
Δεν τον έβρισε θα μπορούσε να μην τον βραβέυσει.
Ουστ κοπριτη των μπλογκς
Ανοιξε τα σχόλια στο κολομπλόγκ σου και μετά μιλα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...