Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ντροπή τους . Αποκαλούν τον ..εντολοδόχο… εντολοδόχο.


Για παράνομη αφισοκόλληση συνελήφθησαν δύο νεαροί στη Θεσσαλονίκη, επειδή κολλούσαν αφίσες με προσβλητικό περιεχόμενο σε βάρος του εντολοδόχου ΤΖΕΦΡΥ . Οι νεαροί δήλωσαν στην Εισαγγελία φοιτητές, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 ετών, συνελήφθησαν χθες το βράδυ, την ώρα που κολλούσαν αφίσες στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ»
Σήμερα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της… παράνομης αφισοκόλλησης. Αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθησαν ελεύθεροι. Η αφίσα φέρει την υπογραφή του περιοδικού "Άρδην" και της εφημερίδας "Ρήξη". Το Άρδην και η Ρήξη κατήγγειλαν το γεγονός με κοινή τους ανακοίνωση:
"Το Άρδην και η Ρήξη καταγγέλλουν τη σύλληψη των νεαρών μελών τους, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης της αφίσας «Καταζητείται», με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης, ενώ καθημερινά κολλιούνται ανενόχλητα δεκάδες αφίσες στην πόλη. Εγκαινιάζουν το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...