Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Μόνο ο.. νεκρός δεν..μαστούρωσε.


Εξακόσια πενήντα κιλά κουραμπιέδες, πασπαλισμένους, όχι με ζάχαρη άχνη, αλλά με… κοκαΐνη, εντόπισαν σε εργαστήριο γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστικής.

Το εμπόρευμα προοριζόταν για τη Βουλγαρία και θα περνούσε τα ελληνο – βουλγαρικά σύνορα συσκευασμένο… Οι έμποροι ναρκωτικών είχαν υπολογίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον… νεκροθάφτη!

Συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη ενός γραφείου κηδειών στα Βόρεια Προάστια, που απευθύνθηκε στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για την παρασκευή των γλυκών της κηδείας ενός ηλικιωμένου, οι συγγενείς του οποίου ήθελαν εκτός από τα παραδοσιακά κόλλυβα να προσφέρουν και κουραμπιέδες.

Το μέλος της οργάνωσης, που εργάζεται στο εργαστήριο του ζαχαροπλαστείου, παρέδωσε από λάθος τους κουραμπιέδες του απαγορευμένου φορτίου που ήταν τίγκα στην κοκαΐνη, οι οποίοι και προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους της κηδείας, και έγινε..χαμός. Άρχισαν τα… πάντα τέτοια να΄χουμε ,μες την γλυκιά… μαστούρα μου, άντε να πεθάνει ο χάρος, μετατρέποντας την… κηδεία σε..πάρτι-μαστούρα.

Οι αρχές, μετά την καταγγελία, πραγματοποίησαν έφοδο στο εργαστήριο του ζαχαροπλαστείου, όπου βρήκαν υπολείμματα κοκαΐνης και ανέκριναν το μέλος της οργάνωσης, o οποίος στην συνέχεια τους οδήγησε στην σύλληψη των υπόλοιπων δραστών και στην κατάσχεση του φορτίου.

Όσο για το τι απέγιναν οι θλιμμένοι συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος που δοκίμασαν τους κουραμπιέδες;

Eχουν στερητικό..σύνδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...