Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ποια ..ολομέλεια ; ρε καραγκιόζηδες, ( Συγγνώμη καραγκιόζη ).


Απορρίφθηκε από την ..Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση των 108 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος των πρώην υπουργών της Ν.Δ., Χρ. Μαρκογιαννάκη και Γ. Αλογοσκούφη, για την υπόθεση Siemens.
Από την ψηφοφορία απείχαν Ν.Δ., ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Συμμαχία. Το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας, στην οποία συμμετείχαν τελικά 165 βουλευτές, δείχνει ότι υπήρξαν "διαρροές" από τις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος.

Ρε παλιοπούστηδες ,ποια ..ολομέλεια; Ρε απερίγραπτοι , ολομέλεια είναι, η εναπομένουσα προδοτική κυβερνητική δράκα που μας διαφεντεύει; Αφού οι πολλοί δεν ψήφησαν. Tην βουλή την έχετε καταντήσει όχι μπουρδελο γιατί εκεί υπάρχει τάξη και συνέπεια, αλλά ..πλυντήριο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ελεεινής μορφής.

Ειδικότερα:
Υπέρ της παραπομπής του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ψήφισαν 128 βουλευτές, εναντίον ψήφισαν 9, «παρών» δήλωσαν 10 - ενώ υπήρξαν και 6 λευκά και 12 άκυρα ψηφοδέλτια.
Υπέρ της παραπομπής του Γιώργου Αλογοσκούφη, ψήφισαν 130 βουλευτές, εναντίον ψήφισαν 8, «παρών» δήλωσαν 9 - ενώ βρέθηκαν και 7 λευκά και 11 άκυρα ψηφοδέλτια.
Η πρόταση απορρίφθηκε, καθώς δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός των θετικών ψήφων (151 ) για να συσταθεί η Προανακριτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...