Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Επανέρχεται η ποιο βρώμικη υπόθεση επί Ν.Δ..οι υποκλοπές.


Σημερινό Άρθρο η καθημερινή γράφει ότι, την αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας δείχνει η εισαγγελική (προδικαστική) έρευνα του εισαγγελέα Εφετών Δ. Δασούλα στον ρόλο του αυτουργού των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και άλλων κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων κατά την περίοδο 2004-2005 μέσω του δικτύου της Vodafone.

Η εισαγγελική έρευνα οδηγήθηκε, με τη βοήθεια τεχνικών της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης των Τηλεπικοινωνιών (ΑΔΑΕ), στην ιχνηλάτηση της πορείας των 14 κινητών τηλεφώνων-σκιών που είχαν χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή των συνομιλιών από τους άγνωστους υποκλοπείς. Τέσσερα από αυτά τα τηλέφωνα είχαν αγορασθεί από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην ακτή Μιαούλη του Πειραιά επ’ ονόματι ενός –αγνώστων λοιπών στοιχείων– Έλληνα, που όμως αποδείχθηκε ανύπαρκτο πρόσωπο. Ενώ οι προηγούμενες έρευνες προσανατολίσθηκαν στον έλεγχο των καρτών (συνδέσεων), ο εισαγγελέας Εφετών εστίασε στον έλεγχο της πορείας των συσκευών των τεσσάρων από τα δεκατέσσερα κινητά, που είχαν χρησιμοποιηθεί για την εκτροπή των συνομιλιών στα κομπιούτερ καταγραφής. Ο εισαγγελέας ανέθεσε στους τεχνικούς συμβούλους του να παρακολουθήσουν τον μοναδικό αριθμό (ΙΜΕΙ) των τεσσάρων συσκευών που αναγράφεται κάτω από την μπαταρία κάθε μιας.

Ένας από τους χρήστες των συσκευών αφαίρεσε τη σύνδεση και τοποθέτησε άλλη σύνδεση, που είχε αγορασθεί στο όνομα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Η σύνδεση αυτή χρησιμοποιούταν από τις αρχές του 2005 και για κλήσεις από και προς τους ίδιους αριθμούς.

Αυτομάτως μπαίνει το ερώτημα. Αν η αμερικανική πρεσβεία έκανε τις υποκλοπές, τότε ποιος δολοφόνησε τον Κώστα Τσαλικίδη;

Το kourdistoportocal έχοντας ίσως ..εσωτερική πληροφόρηση αναφέρει πως

Mετά και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις υποκλοπές από την αμερικανική πρεσβεία, επιστρέφει δικαιωμένος και πιο σκληρός από ποτέ!... και πως ο ίδιος επικοινώνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής με τους διαχειριστές του μεγαλύτερου δεξιού blog του διαδικτύου, το μοναδικό μέσο που τον υπερασπίστηκε ανοιχτά όλα αυτά τα χρόνια. επαναλαμβάνοντας διαρκώς.

"-Με πούλησαν τα κωλόπαιδα που τους ανέθεσα τα υπουργεία-κλειδιά..."

Μ αυτή τη φράση φωτογραφίζει πρώην μεγαλουπουργούς της κυβέρνησής του οι οποίοι πολύ νωρίς τα βρήκαν με τους νταβατζήδες, με αποτέλεσμα ν ακυρώσουν κάθε του προσπάθεια.

Ένας μάλιστα απ αυτούς ήταν το βαθύ λαρύγγι των πιο βρώμικων προσωπικών επιθέσεων σε βάρος του.

Το να λέει όμως γενικά και αόριστα ότι «τον πούλησαν τα κωλόπαιδα δεν λέει τίποτα διότι τους συμπεριλαμβάνει όλους».

Έτσι δικαιούμαστε να πούμε πως όλοι οι μεγαλουπουργοί της Ν.Δ είναι ηθικοί αυτουργοί σε δολοφονία, όλοι είναι κρυφοί πράκτορες της και όλοι δούλευαν για λογαριασμό ξένων κέντρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...