Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Καρατζαφέρηηηη…Καλυτέρα να ασχολείσαι με τις …πολιτικές παρτούζες σου, παρά να μιλάς.


Και τι δεν θα ακούσουμε ακόμα από τον πολιτικό σαλτιμπάγκο. Από την μία παρουσιάζεται από τους χορηγούς του στα ΜΜΕ ως "υπεύθυνη δύναμη" έχοντας πλήρη ασυλία για το πολύ μεγάλο αμαρτωλό παρελθόν του, και από την άλλη χρησιμοποιεί το παράνομο βρωμοκάναλο του για να κάνει πλύση εγκεφάλου στους γραφικούς ακροδεξιούς τηλεθεατές του που επικροτούν ότι μαλακία και να πει, αυτός και ο συρφετός του. Δεν ελπίζουμε ότι αύριο τα ..χαρτζιλικωμένα τσιράκια των Μ.Μ.Ε θα αναφερθούν σε αυτό, αλλά εμείς το αναδεικνύουμε. Εάν είχε πει άλλος πολιτικός αρχηγός αυτή την εξωφρενική μπούρδα θα τον είχαν στην… πρώτη σελίδα. Ο μέγας ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ όμως το χαϊδεμένο παιδί όλων των λαμογιοεργολάβων και παρακρατικοεξαρτημένων, είπαμε έχει… ασυλία.

Είπε λοιπόν ο… Καραγκιοζοφέρης.


«Δεν μπορούμε να ασκήσουμε αυτόνομη εξωτερική πολιτική, διότι εάν θέλουμε να δείξουμε ότι ήμαστε κράτος που έχει εθνική κυριαρχία, θα έπρεπε ..τώρα, να φιλοξενήσουμε τον… ΚΑΝΤΑΦΙ . Σε διαφορετική περίπτωση δείχνουμε πως δεν είμαστε κυρίαρχο και αυτόνομο κράτος».


Εάν δηλαδή δεν φιλοξενήσουμε κάποιον που είναι ..υποψήφιος για να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, δεν είμαστε ..ανεξάρτητο κράτος. Δεν μας λέει όμως ο παλιοπούστης τις μπόμπες ποιος θα τις φάει μετά, γιατί αυτός όπως όλοι οι θρασύδειλοι προδότες θα απουσιάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...