Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Κάνουν το Ο.Α.ΚΑ ..τζαμί. Απομένει η..ακρόπολη.


Η δοτή κυβέρνηση έδωσε λύση στο που θα προσευχηθούν οι μουσουλμάνοι με αφορμή την τέλεση της εορτής της λύσης της νηστείας του Ραμαζανίου. Αποφάσισε την παραχώρηση του … ΟΑΚΑ για να προσευχηθούν οι χιλιάδες λαθρομετανάστες ή και νόμιμοι μετανάστες . Αυτό σημαίνει πως ο δήμος Αμαρούσιου που αριθμεί περίπου 60.000 δημότες, θα έχει τουλάχιστον 100.000 μουσουλμάνους ως..επισκέπτες-προσκυνητές, αφού είναι σίγουρο ότι όλοι οι ..ακάλεστοι μουσουλμάνοι του λεκανοπέδιου, θα δώσουν το δυναμικό παρόν. Τώρα το ποιος άθλιος είχε την φαεινή ιδέα να μετατρέψει σε Μέκκα το Μαρούσι, μια Ολυμπιακή Πόλη που έχει συνδεθεί με ιστορικές στιγμές στην ελληνική Ιστορία και μάλιστα σε ένα χώρο όπως το ΟΑΚΑ στο οποίο η ίδια η χώρα έζησε την κορυφαία στιγμής της πριν από μόλις επτά χρόνια κατά την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων ; Ποιοι άλλοι από την… Μπιλτεμπερκ υπουργό παραΠαιδείας (Α. Διαμαντοπούλου) και αΠολιτισμού αμερικανό (Π. Γερουλάνο) .

Εμείς προτείνουμε να μας δώσουν την Μέκκα για ..βαφτίσεις γάμους και κηδείες να δούμε θα μας την δώσουν;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΙΧΝΟΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

ΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΝΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΜΟ.

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ?????

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΤΟ ΟΑΚΑ ΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΩΝ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΚΥΜΗΣ.

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
ΤΟ ΟΑΚΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΒΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS; ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ????????????



ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...