Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Mετά τον..Κιλτίδη ,και ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ μετακομίζει στο ΛΑ.γ.ΟΣ


Εμείς είχαμε πει πως από την ίδρυση του το απόκομμα, ήταν μητσοτακικό παράρτημα, αφού του είχαν επιβάλλει ως έμπιστα πρόσωπα τους ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ, ΜΠΑΜΙΧΑ και λοιπή μητσοτακική κομπανία που είχε εκπαιδευτεί στα γραφεία του επίτιμου επί χρόνια. H δημιουργία του δε είχε ως σκοπό το σαμποτάρισμα – ροκάνισμα του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και την ανάληψη της αρχηγίας από την…ψ(ω)λή. Κάποιοι διαμαρτύρονταν λέγοντας ότι είναι συκοφαντίες. Έλα όμως που ήρθε ο καιρός της αποτυχίας της ψ(ω)λής για την αρχηγία της Ν.Δ, και εν συνεχεία της δημιουργίας κόμματος «Δύση», αλλά αποτυχόντος να διεμβολίσει-διασπάσει την Ν.Δ. Έτσι άλλαξαν τα σχέδια και αρχίζει να υποδέχεται το ΛΑΟΣ τους προσχωρήσαντες στην ΔΥΣΗ, για την εκ νέου σύσταση επίσημα πλέον μητσοτακικού παραρτηματο-κόμματος πατώντας επάνω στην χαζοπατριωτική βάση που δημιούργησε ο χοντροφιλιπινέζος. Τα μηνύματα είχαν ληφθεί από πολύ παλιά με τις σχέσεις μητσοκακοΒΟΡΙΔΗ-ΝΤΟΡΑΣ-ΑΥΓΕΝΑΚΗ.Η «συνεργασία» είχε ..ολοκληρωθεί κατά τις δημοτικές εκλογές στο ηράκλειο αφού είχε προλειανθεί το έδαφος με την ξεδιάντροπη στήριξη του ΑΥΓΕΝΑΚΗ από τον ΒΟΡΙΔΗ βοηθώντας τον να φτιάξει ..προφίλ, Πράγμα που είχε εξαγριώσει τότε τους υπόλοιπους νεοδημοκράτες βουλευτές.

Έτσι μετά την προσχώρηση του μητσοτακικού Κιλτίδη στον ΛΑ.Ο.Σ. είναι έτοιμος και ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ επισήμως να προσχωρήσει για να μητσοτακο-επανδρώσει το παράρτημα. Τα παραμύθια περί του ότι βλέπουν το επερχόμενο πολιτικό Βατερλώ της Ψηλής, για αυτό και φεύγουν είναι για γέλια.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ????? ΒΟΡΙΔΗ:::::

Ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης με τη συμμετοχή βουλευτών

Μεγάλη η πολιτική εξαπάτηση των Ηρακλειωτών δημοτών,απο την ΝΤΟΡΑ κ.λ.π

Ρε ΣΑΜΑΡΑ, δεν μαζεύεις λίγο τους καραγκιόζηδες στο… Hράκλειο;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γτ Λαγοσ? Πολύ σοβαρο μπλογκ ειστε...

Ixnos είπε...

αυτο σε..πειραξε εσενα;

Ανώνυμος είπε...

Καλά σε λέει ρε φίλε.. Μητσοτακοεπανδρώσει, λαγός, χαζοπατριωτική βάση, χοντροφιλιπινέζος,ασχέτως που είμαι αδιάφορος απέναντι στο ΛΑΟΣ ούτε το ιντυμίντια δε γράφει έτσι για κάποιον άλλο.. Τέσπα δε με πολυκόφτει εμένα, τσάμπα έχασα το χρόνο μου εδώ μέσα, άλλο ένα βοθρομπλόγκ..

Ixnos είπε...

Απο αυριο θα ασχοληθουμε με την ..κολέτσα για να εχει... ενδιαφέρον.Εσυ μπορεις να μπαινεις στο...φιμωτρο που ειναι ...κυριλάτο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...