Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ηράκλειο: Τώρα πλάκα μας κάνουν;


Σε μία πόλη που ο Δήμαρχος την έχει κάνει ..φραπεδούπολη έχοντας και το ανάλογο μερίδιο στην μάσα, και με περίσσιο θράσος κάνει ένα κομμάτι της ιστορικής βικελαίας βιβλιοθήκης κολόμπαρα, χωρίς να …ανοίξει ..μύτη, τι να περιμένεις. Όσο για την..καταστολή της εγκληματικότητας ; Τώρα είναι πλέον αργά, διότι οι..αρχινονοί είναι στην.. εξουσία .To τραγελαφικό της υπόθεσης είναι που χθες το βράδυ για να κάνουν πλάκα σε μερικούς υποτακτικούς τους, έγινε τηλεφώνημα για… βόμβα στην συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο cantia maris και το οποίο ήταν..φάρσα, και για να έχουμε να λέμε, σήμερα τα ξημερώματα στάλισαν 100 εκαμίτες στα… Ζωνιανά, για ανεύρεση χασισοφυτειών. Μόνο μην καταπλακωθούν στις… σφαλιάρες ..μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω

Το αρχιλαμόγιο ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ τα έβαλε με την… καστανοπώλησα

Από το ρεπορτάζ

Στα ίχνη του μεγαλύτερου κυκλώματος εκβιαστών και νονών στην Κρήτη και ενός από τα μεγαλύτερα της χώρας διατείνεται ότι βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία μετά από πολύμηνες έρευνες των αξιωματικών της υποδιεύθυνσης οργανωμένου εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από την παρακολούθηση και καταγραφή εκατοντάδων τηλεφωνικών συνομιλιών φαίνεται πως έχουν φτάσει στην άκρη του νήματος για τον εντοπισμό των μελών της μεγαλύτερης όπως αναφέρουν μαφίας των τελευταίων ετών στην Κρήτη, η δράση της οποίας εστιάζεται στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και σε περιοχές όπως η Χερσόνησος και τα Μάλια.

Tα μέλη του κυκλώματος είναι πολύ γνωστά ονόματα του Ηρακλείου, όχι μόνο εξαιτίας των δραστηριοτήτων τους σε έκνομες ενέργειες και του ποινικού παρελθόντος τους, αλλά και λόγω της έντονης επιχειρηματικής τους δραστηριότητας αλλά και των διασυνδέσεών τους με πολιτικά πρόσωπα!

Η κάθοδος των αστυνομικών δυνάμεων επρόκειτο να γίνει τις επόμενες ημέρες, κρίθηκε όμως σκόπιμο να μετατεθεί για το διάστημα που θ' ακολουθήσει τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης,( και για να προλάβουν να «προετοιμαστούν» οι εγκληματίες ).

Στο επίκεντρο των ερευνών που προέκυψαν από την παρακολούθηση των τηλεφωνικών επικοινωνιών βρίσκεται νεαρής ηλικίας επιχειρηματίας ο οποίος έχει αναπτύξει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο.

Τα μέλη του κυκλώματος έχουν ένα ευρύ φάσμα παράνομων δραστηριοτήτων το οποίο εκτείνεται από το λαθρεμπόριο όλων των ειδών και το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, μέχρι τους εκβιασμούς, τα εκφοβιστικά πυρά και ανατινάξεις εκρηκτικών μηχανισμών έξω από κατοικίες και σωματικές βλάβες.

Μισό στρέμμα για καφετέριες στα ισόγεια των Αχτάρικων!

Χώροι 500 τ.μ. για καφετέριες στο “Αχτάρικα”!

Πυροβολισμοί στην παραλιακή του Ηρακλείου

Πυροβολισμοί στη παραλιακή του Ηρακλείου –

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στο Ηράκλειο

Πυροβολισμοί σε club στο Ηράκλειο

Πυροβολισμοί έξω από μπαρ στο Ηράκλειο

Μήπως κάνουμε την 5η δόση...σφαίρες; Στο Ηράκλειο πέφτουν

Πυροβολισμοί σε καταστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης

Ηράκλειο: Έπεσαν πυροβολισμοί σε μπαρ

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στο Ηράκλειο

Βροχή" πυροβολισμών τα ξημερώματα στο Ηράκλειο

Πυροβολισμοί σε super market στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Έπεσαν πυροβολισμοί μέσα σε μπαρ

Πυροβολισμοί σε οικία στο Ηράκλειο

Πυροβολισμοί σε βιοτεχνία στο Ηράκλειο

Επιθέσεις, ληστείες και πυροβολισμοί στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πυροβολισμοί σε αυτοκίνητο

Ηράκλειο: Πυροβολισμοί και τραυματισμοί σε μπαρ!

Φαρ Ουέστ το βράδυ στο Ηράκλειο

Πυροβολισμοί έξω από μπαρ στο Μασταμπά

Πυροβολούν... συνέχεια καταστήματα στο Ηράκλειο:

Έπεσαν πυροβολισμοί σε συμπλοκή με αστυνομικούς

Πυροβολισμοί στην πλατεία Ελευθερίας -


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...