Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Η μεγάλη αγάπη του Καντάφι ήταν… η…. Κοντολιζα Ραϊς


Η εφημερίδα New York Times », έχει μια θαυμάσια γκαλερί στην μάχη για την Λιβύη. Όπου υπάρχει πολύ …αίμα. Ένα όμως από τα..παράδοξα που ανακαλύφθηκαν στο καταφύγιο του Καντάφι είναι ένα ..άλμπουμ με το οποίο δείχνει ο δικτάτορας την μεγάλη του αγάπη για την… Κοντολίζα Ράις. Έτσι λοιπόν Μαχητές αντάρτες που λεηλάτησαν το σπίτι του στην αλ-Aziziya εκτός από τα περίεργα λάφυρα, συμπεριλαμβανομένου ενός εκκεντρικού αξεσουάρ μόδας και του χρυσού καναπέ γοργόνα της κόρης του, ήταν και ένα φωτογραφικό άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες της Κοντολίζα Ράις, ο πρώην υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α η οποία επισκέφθηκε την Τρίπολη το 2008.

Η εκπρόσωπος του State Department την Πέμπτη είπε ότι δεν έχει δει τις εικόνες του λευκώματος. Είναι βαθιά παράξενο και ανατριχιαστικό βαθιά, αν είναι όπως περιγράφεται. "

Ίσως η ανακάλυψη δεν προκαλεί έκπληξη διότι τα σχόλια του ηγέτη της Λιβύης που σχετίζονται με την Κοντολίζα είχαν παραξενέψει μερικούς.

Σκεφτείτε πώς μίλησε γι 'αυτήν σε συνέντευξή του στην τηλεόραση Al-Jazeera το 2007, όπου και άφησε να εννοηθεί ότι ο τότε πρόεδρος Τζορτζ Μπους της είχε… ιδιαίτερη αγάπη, και γιατί ασκεί σημαντική επιρροή στον αραβικό κόσμο.

"Υποστηρίζω με αγάπη την μαύρη αφρικανική γυναίκα», είπε. Την «Θαυμάζω και είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που γέρνει προς τα πίσω και δίνει εντολές για τους Άραβες ηγέτες. ... Leezza, Leezza, Leezza. ... Την αγαπώ πάρα πολύ. Την θαυμάζω, και είμαι περήφανος γιατί είναι μια μαύρη γυναίκα αφρικανικής καταγωγής. " Το επόμενο έτος, η Ράις είχε την ευκαιρία να ανταποκριθεί, όταν πραγματοποίησε ιστορική επίσκεψη στη Λιβύη κάνοντας βήματα προς εξομάλυνση των σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες που για δεκαετίες ήταν χωρίς πρεσβευτής στην Τρίπολη. (Οι ΗΠΑ "δεν έχουν.. μόνιμους εχθρούς», είπε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.) Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, παρουσίασε την Ράις με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, ένα λαούτο, ένα μενταγιόν με εγχάρακτη ομοίωση του εαυτού του μέσα, και μια έκδοση της «Πράσινης Βίβλου», ένα προσωπικό πολιτικό μανιφέστο που εξηγεί "την θεωρία του για μια νέα δημοκρατική της κοινωνίας των πολιτών. "

Ήταν αξίας 212.000 δολαρίων. Τα δώρα από ξένους ηγέτες γενικά καταλήγουν σε μια αποθήκη, και μερικά μπορεί να εμφανιστούν χρόνια αργότερα σε μια προεδρική βιβλιοθήκη.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...