Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ρε ΣΑΜΑΡΑ, δεν μαζεύεις λίγο τους καραγκιόζηδες στο… Hράκλειο;



Είναι τυχεροί γιατί δεν ζούσαν επί …Χίτλερ, διότι κάτι τέτοιους τους έκανε… σαπούνι των ποδιών. Αστοδιάολο ρε ανίκανοι και νούμερα, που δεν μπορείτε να κατεβάσετε υποψήφιο δήμαρχο στην πέμπτη πόλη της Ελλάδος, και ακόμα ασχολείστε με τα πολιτικά. Ποιον κοροϊδεύεται; Να ξέρεται πάντως ότι εμείς περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα, και μετά θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι όταν βγάλουμε τις βρώμικες και ανίερες… «υπερατλαντικές» εντολές μερικών.

Σε αναζήτηση ανεξάρτητης υποψηφιότητας για το Δήμο Ηρακλείου βγαίνει επισήμως η ΝΔ, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στη μαραθώνια και διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ του κόμματος που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.
Σε αντίθεση με τη θέση Κεφαλογιάννη, για τη στήριξη ενός αμιγώς κομματικού υποψηφίου, κατά πλειοψηφία, και μάλιστα μεγάλη, αποφασίστηκε η στήριξη στο πρόσωπο του άσχετου με την πολιτική Τάσου Ηλιαδάκη! Οι σχετικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν, τώρα, από τον καραγκιόζη πρόεδρο της ΝΟΔΕ , Γρηγόρη Ροκαδάκη, ο οποίος έλαβε τη σχετική εξουσιοδότηση.

Εμφύλιος

Πάντως στη ΝΔ έχει ξεσπάσει εμφύλιος εάν κρίνουμε και από τα όσα δημοσιεύει φίλα προσκείμενο στον κ. Κεφαλογιάννη μπλογκ το οποίο γράφει επί λέξη:
"...Άστραψε και βρόντηξε ο Κεφαλογιάννης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και παίρνοντας τον λόγο αφού ανέλυσε τους λόγους που η Ν.Δ στις πρωτεύουσες των νομών, ως μεγάλο κόμμα εξουσίας πρέπει να έχει την δική της αυτοδιοικητική πρόταση, τον δικό της υποψήφιο δήμαρχο και στο Δήμο Ηρακλείου, εξήγησε ότι μετά από σειρά διαβουλεύσεων επαφών και συνεννοήσεων και αφού δεν υπήρξε άλλο στέλεχος να οδηγήσει την παράταξη ως επικεφαλής σε αυτήν την αναμέτρηση, είναι τιμή και αξίζουν συγχαρητήρια στον Γιώργο Βιδάκη ,που έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του κόμματος.
Συνεχίζοντας ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι για να βγει από το αδιέξοδο η παράταξη προτείνω να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, απέναντι στον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουράκη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γρηγόρης Ροκαδάκης και να μπούμε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι δυο βουλευτές του κόμματος και εγώ και ο κ. Αυγενάκης, η εναλλακτικά να κατέβει ο κ. Αυγενάκης υποψήφιος Δήμαρχος και εγώ θα μπω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του. Σε διαφορετική περίπτωση κατεβαίνω εγώ υποψήφιος Δήμαρχος και να μπει ο κ.Αυγενακης στο ψηφοδέλτιο μου αναλαμβάνοντας όλη την υπόλοιπη συγκρότηση του καθώς και τα έξοδα της προεκλογικής αναμέτρησης.
Μετά τις προτάσεις αυτές του Μανώλη Κεφαλογιάννη όλων τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος αρνήθηκε όλες τις προτάσεις του συναδέλφου του δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις στα μέλη της ΝΟΔΕ και την οργή του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μπαντουβά, ο οποίος κτυπώντας έντονα το χέρι του στο τραπέζι ,οργισμένος είπε απευθυνόμενος στον Λευτέρη Αυγενάκη.
Είσαι παντελώς απών από την μάχη που δίνει η παράταξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές. όχι μόνο αρνείσαι να συμμετέχεις στις διεργασίες για το Δήμο Ηρακλείου αλλά το ίδιο κάνεις και στην Περιφέρεια Κρήτης αφού δεν έχεις δώσει ούτε ένα υποψήφιο στον Γιάννη Πλακιωτάκη....


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα αρχίδια μας για το τι συμβαίνει στο Νεοταξικό μπουρδέλο της ΝΔ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...