Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Πάνος κερνά και…. Δημήτρης πίνει. Άντε στην υγειά σας.


Και μετά θέλουμε σε αυτό το μπουρδελο όπου διαφεντεύουν τα τρωκτικά να μπει τάξη. Πίσω απ' τη απευθείας χαριστική ανάθεση του δορυφορικού σήματος της ΕΡΤ βρίσκεται ο Κοντομηνάς. Ποια είναι η σχέση Κοντομηνά που πήρε το δορυφορικό σήμα και Μπιτσαξή που είναι ΓΓ στο υπ Πολιτισμού όπου μέχρι πρόσφατα άνηκε η ΕΡΤ. Να λοιπόν ποια είναι η σχέση τους:

Ο Πάνος Μπιτσαξής ήταν επί σειρά ετών ο δικηγόρος του Κοντομηνά...

υπάλληλός του δηλ που είχε φάει καλά και επιτέλους σήμερα βρέθηκε στην κατάλληλη θέση.

Η διοίκηση της διέκοψε τη σύμβαση που είχε μετά από διεθνή διαγωνισμό με την Comart Telecom, εκπρόσωπο της France Telecom και ανέθεσε απευθείας τη μετάδοση του δορυφορικού σήματος στην ιδιωτική εταιρία PCCW Global. Ποια είναι όμως η PCCW Global;

Είναι μια εταιρία –κρεμμύδι που όταν ψάξεις καλά όπως έκανε το dexiextrem. Με τα πόστ Ιδού ποιος είναι πίσω από την PCCW Global στην οποία η ΕΡΤ έδωσε σκανδαλωδώς τη μετάδοση του δορυφορικού σήματος

Ένα Quiz για τη χθεσινή αποκάλυψη ότι ο Κοντομηνάς βρίσκεται πίσω από την σκανδαλώδη απευθείας ανάθεση του δορυφορικού σήματος της ΕΡΤ στο βάθος του τούνελ εμφανίζεται ο… ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, ο οποίος μάλλον εξαργυρώνει τον αγώνα του για το… Βατοπέδι.

Και μετά κάνει ..αγώνα ο… ΣΑΜΑΡΑΣ. Παπάρια κάνει. Αφού την Ελλάδα κουμαντάρουν οκτώ πουτανοόμιλοι που σας ..καίνε τον… εγκέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...