Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Το φτωχαδάκι των 850.000 ευρώ το χρόνο. Ελεή(νη)στε τον

Όπως όλοι, έτσι και αυτός τα έχει από… κληρονομιά. Μα τι διάολο όλο του το σοι, ήταν αρπάχτρες; Ακίνητα: Συνολικά 38 ακίνητα διαθέτει ο κ. Πάγκαλος. Ξεπέρασε και τον φίλο του τον Καρατζαφέρη. Κατά τα άλλα ,καλεί τον Βενιζέλο να τον συλλάβει γιατί δεν έχει να πληρώσει την …Δ.Ε.Η. Γιατί δεν αποτείνεται στα φιλαράκια του τους τούρκους να τον …τσοντάρουν για τις καλές υπηρεσίες που τους προσέφερε στα..Ίμια ; Στα 13 από αυτά έχει την πλήρη κυριότητα. Τα 24 μάλιστα τα απέκτησε την τριετία 2005 – 2008 και τα περισσότερα προέρχονται από κληρονομιά. Πρόκειται για διαμερίσματα, γραφεία, οικόπεδα και βοσκοτόπια. Μεταξύ άλλων λοιπόν ο κ. ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει το... ήμισυ οικίας 125 τ.μ. στη θέση Δοκός του Δήμου Χαλκιδέων Ευβοίας, μερίδιο σε 3 βοσκοτόπια και 1 αγροτεμάχιο που βρίσκονται στη Χαλκίδα, καθώς και το 25% με 50% 6 διαμερισμάτων και 2 οικοπέδων στην ίδια περιοχή. Οικόπεδα όμως έχει και στη Σαρωνίδα, στην περιοχή Σκορπονέρια Ευβοίας, στην Ελευσίνα, στον Δήμο Λουκισσίων Ευβοίας και στου Παπάγου. Έξι αγροτεμάχια διαθέτει επίσης στην Κέα, τέσσερα στην Ελευσίνα, αλλά και τέσσερα διαμερίσματα στην Αθήνα. Τέλος έχει στο όνομά του και τρία γραφεία στην οδό Πειραιώς στην Αθήνα. Η σύζυγός του είναι κάτοχος: ενός αγροτεμαχίου στην Ελευσίνα, ενός οικοπέδου στο Λαγονήσι, ενός διαμερίσματος στην Αθήνα, 3 οικοπέδων και 2 διαμερισμάτων και 3 πάρκινγκ στα Καλύβια και ενός αγροτεμαχίου στην Κέα.
Οχήματα: Είναι κάτοχος του 50% ενός οχήματος, ενώ η σύζυγός του έχει το δικό της αυτοκίνητο 2.429 κυβικών.
Ετήσιο εισόδημα: Ο ίδιος δήλωσε το ποσό των 640.632,2 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και λοιπά εισοδήματα, ενώ το ετήσιο εισόδημα της συζύγου του ήταν 206.538 ευρώ.
Καταθέσεις: Οι τραπεζικές καταθέσεις του κ. Πάγκαλου είναι 17.693,86 ευρώ και της γυναίκας του 15.168,49 ευρώ. Το ζευγάρι διαθέτει επίσης και αρκετές μετοχές.



Δείτε και το βίντεο του εράνου που άρχισαν οι πολίτες για το …φτωχαδάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...