Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχεται η.. χαρά του ..γερμανοτσολιά. Από το η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες, πήγαμε στο… ανήκει στους..Γερμανούς.


Χειρότερα και από προτεκτοράτο μας κατάντησε οΤΖΕΦΡΥ υποτελείς, οσφυοκάμτες, γερμανοτσολιάδες. Το σύνθημα η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες πάει περίπατο. Είναι η πιο επικίνδυνη και καταστροφική κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος. Αποτελεί πλέον καθήκον στους Έλληνες η ανατροπή τους .

«Διακρατική ομάδα συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Γερμανία θα συσταθεί τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να παρασχεθεί «τεχνική βοήθεια» στη χώρα μας σε διάφορους τομείς όπως η φορολογία, το κτηματολόγιο, η τοπική αυτοδιοίκηση, η ενέργεια κ.ά.». Η δήθεν ιδέα και όχι απόφαση της Μερκελ, για τη δημιουργία της ομάδας συνεργασίας έπεσε στο δείπνο που είχε στο Βερολίνο ο υποτελής Παπανδρέου. με την Μέρκελ . «Φέρτε μας μια λίστα με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και εμείς θα σας στείλουμε ειδικούς», είπε. Ο κ. Παπανδρέου συμφώνησε με αυτή την ιδέα, καθώς στα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης έχει ωριμάσει η ιδέα της μεγαλύτερης προσέγγισης με τη Γερμανία, τη χώρα που αποτελεί τον πιο ισχυρό πόλο στην Ευρώπη.

Στη σύγχρονη Ιστορία όμως, εκτός από τους Γερμαναράδες, άλλη μια εθνότητα κατάσφαξε ΕΛΛΗΝΕΣ, έκαψε χωριά και δολοφόνησε γυναικόπαιδα! ,Οι Τούρκοι. Με ποιά λογική διαλέγουμε Γερμανούς και δεν διαλέγουμε τους εξίσου αποτελεσματικούς Τούρκους; Προτείνουμε λοιπόν στο φιλαράκι τους για λόγους δικαίου, τη διοίκηση του Στρατού μας, να την αναθέσουμε σε Τούρκους! Λοχαγούς και αντισυνταγματάρχες Τούρκους παντού, να μπει επιτέλους τάξη και στο στρατό!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πιο λαμογια απατριδες απο τους πρασινοδοσιλογους δε γεννησε ο τοπος.ο καλυτερος τους εχει παει με τη μανα του.Ηθος ανυπαρκτο ρουφιανια αριστα το μαυρο ασπρο μανουλες.Ωρες ολοκληρες να τους στολιζεις και παλι δε φτανουν. Ας ελπισουμε σε καμια επιδημια να τους ξαπλωσει και να ξεβρωμισει ο τοπος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...