Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τούρκος αντιπρόεδρος:" Ο Παπανδρέου είπε ότι έχουμε δικαίωμα για έρευνες"


Πριν καλά-καλά «στεγνώσει το μελάνι» της ανάρτησης Ξυπνάτε ρε ….βλήματα. Συμφωνήσαν κρυφά ο Τζέφρυ, με τον …Ερντογάν, για τα πετρέλαια. Όπου αποκαλύπτουμε την συμφωνία Τζεφρυ-Ερντογάν έρχεται ο Μπουλέντ Αρίντς, πανηγυρικά να την επιβεβαιώσει. Έτσι, Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, με την μέθοδο του… σαλαμιού, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας Παπανδρέου –Ερντογάν και υποστηρίζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε το δικαίωμα της Τουρκίας, για έρευνες στην περιοχή της Κύπρου!

« Ο Παπανδρέου είπε να μην υπάρξει κάποιο ζήτημα στην Κύπρο.

Η απάντηση μας ήταν πως “είμαστε αντίθετοι σε οτιδήποτε θα εμποδίσει τις διαπραγματεύσεις. Οι ελληνοκύπριοι το ξεκίνησαν. Έτσι και η Τουρκία στην ΑΟΖ θα κάνει έρευνες. Δεν ακούμε τίποτα. Το Πολεμικό μας Ναυτικό και αν χρειαστεί η Αεροπορία μας θα προστατεύει τις έρευνες μας”»

Στο σημείο αυτό είναι η αποκάλυψη του Αρίντς που δηλώνει « τότε ο Παπανδρέου είπε « έχετε δίκιο. Αν κάνουν έρευνες εκείνοι κι εσείς μπορείτε. Αλλά μην υπάρξει ένταση»!

Ελπίζουμε έστω και αργά, να βγει ο προδότης, και να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Αρίντς ,αλλά…...πως; Φοβάται το…Γουδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...