Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Προετοιμάζεται το…ΛΑ.γ.Ο.Σ για εκλογές


Εδώ ο κόσμος χάνεται και το..μ@υνί …χτενίζεται. Τον αγράμματο χοντρό δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο, από το πώς θα αυξήσει τα ποσοστά του για να έχει και… μεγαλύτερη κομματική επιδότηση. Έτσι λοιπόν στην σημερινή συνεδρίαση της υποτιθεμένης Κεντρικής Επιτροπής, έτοιμο για εκλογές δήλωσε ότι είναι το κόμμα του με ..Τούλες ,Βασούλες, και λοιπά.. πολιτικά απορρίμματα, κατά την σημερινή ομιλία του υποστήριξε παράλληλα και μία σύσταση κυβέρνησης εθνικής ενότητας. "Ο χρόνος μέχρι την εκλογική αναμέτρηση δεν θα είναι πολύς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε έτοιμο το πρόγραμμά μας. Για τον λόγο αυτό επιστρατεύεστε όλοι. Έχουμε 90 μέρες καιρό μέχρι να ετοιμάσουμε και να το παρουσιάσουμε , αποκρύβοντας ότι το έχει έτοιμο, αφού έπεσε πολύ …ξενύχτι με τον ..εαυτόν του για να το ..φτιάξει. υπογράμμισε η προεδράρα του ΛΑΟΣ, ότι οι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή γιατί το πολιτικό σύστημα στην χώρα ( εκτός από αυτόν ασφαλώς που ..ήταν και είναι σάπιος ), έχει σαπίσει.

Υποστήριξε επίσης ότι "η κυβέρνηση δείχνει να μην ελέγχει τίποτε πια και από την άλλη η αξιωματική αντιπολίτευση έχει έναν αρχηγό χωρίς κόμμα", προσθέτοντας ότι στις επόμενες εκλογές εκτιμά ότι το ποσοστό του κόμματός του θα είναι μεγαλύτερο από αυτό των εκλογών του 2007 και του 2000 και το προεξόφλησε γύρω στο 12-13%,που σημαίνει μερικά εκατομμύρια επιπλέον στο ταμείο του τον χρόνο …., ανεξέλεγκτα.

Ε…ρε γλέντια. Άλλες δυο βίλες θα αγοράσει..

1 σχόλιο:

Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ είπε...

Σας ευχαριστούμε πολύ για το άρθρο σας. Διαβάστε όλη την καταιγιστική ομιλία του Προέδρου του Λαός κ. Γ. Καρατζαφέρη στη 10η Κεντρική Επιτροπή στις 24-9-11
http://www.neolaialaos.gr/2011/09/25/news/12077/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...