Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Τι να του κάνει ένα… αυγό. Αυτός χρειάζεται… ορνιθοτροφείο.


Επίθεση με αβγό δέχθηκε σήμερα το πρωί ο ...μη Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας από νεαρή γυναίκα στην παραλιακή οδό του Ρεθύμνου. H γυναίκα πλησίασε τον υφυπουργό, όταν εκείνος μιλούσε στα ΜΜΕ στο περιθώριο αγώνα διάθλου που διοργανώθηκε στο Ρέθυμνο, και εξ΄επαφής του έριξε το αβγό στο κεφάλι.

Η γυναίκα φώναζε συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής κατηγορώντας και τον ίδιο τον υφυπουργό για την ψήφιση του μνημονίου και των κυβερνητικών μέτρων και αμέσως μετά την ρίψη του αβγού συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση όπου και κρατείται. Σε βάρος της σχηματίσθηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία και έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου, και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα το απόγευμα, για το …αυγό.
Ο βρωμίλος υφυπουργός υποστήριξε πως είναι ένα γεγονός… όχι ιδιαίτερης σημασίας. «Τα γεγονότα αυτά, μεμονωμένα είτε από γκρουπούσκουλα είτε από πρόσωπα που θεωρούν ότι προάγεται η πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα με τέτοιο τρόπο, είναι γεγονότα που κανονικά πρέπει να αξιολογούνται ως γεγονότα όχι ιδιαίτερης σημασίας, δεν έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της, ενώ έξω από την αστυνομική διεύθυνση είναι συγκεντρωμένοι πολίτες αλληλέγγυοι στην κρατούμενη, διεκδικώντας την απελευθέρωσή της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν εβαλε να τον φυλανε οι φιλοι του οι μυλοποταμιτες?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...