Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Δικομματική η ρεμούλα – διασπάθιση.


Συνεχίζεται το μεγάλο θέμα σχετικά με το «δωράκι» 500.000 ευρώ του Δημήτρη Ρέππα σε δύο αστικές εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ο Ρέππας με δύο αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο τις Διαύγειας, στις 8 Σεπτεμβρίου, ενέκρινε την χρηματοδότηση του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης και του Κοινωνικού Πολύκεντρου της ΑΔΕΔΥ με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ.

Το ποσόν αυτό είναι η εθνική συμμετοχή σε συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα προκειμένου να «επιμορφωθούν» μια σειρά από στελέχη της ΑΔΕΔΥ.

Στο σχετικό δημοσίευμα απάντησε άμεσα ο Κ..ρέππας και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος απλώς υλοποίησε δράσεις που είχαν αποφασιστεί πριν αναλάβει τα υπουργικά του καθήκοντα.

Δεν διέψευσε την ουσία του δημοσιεύματος, αλλά απόφυγε να κατονομάσει τον «δαρμένο κυψελιώτη» Προκόπη Παυλόπουλο ( θυμώσαστε τον τύπο που τον πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι, και τον έσπασε στο ξύλο ο πυγμάχος σύζυγος ). που αποφάσισε την δαπάνη καθότι την περίοδο εκείνη ήταν υπουργός Εσωτερικών, στον οποίο ανήκει και η ευθύνη των αποφάσεων

Η χρηματοδότηση των δύο ιδρυμάτων- που λειτουργούν με σκοπό την επιστημονική τεκμηρίωση της ΑΔΕΔΥ- εδράζεται σε δύο αποφάσεις για ένταξη στο ΕΣΠΑ με ημερομηνίες 16 Ιουνίου 2009, για το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης και 18 Ιουλίου 2009 αντίστοιχα για το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ 9 (με αριθμό απόφασης 18). Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δράση του ΕΣΠΑ που όριζε συν- δικαιούχο την ΑΔΕΔΥ, αφορούσε τόσο την ΓΣΕΕ όσο και τον ΣΕΒ.

Μάλλον ο Παυλόπουλος έχοντας ανάγκη ..κουκιών φρόντισε για την …εξ..αγορά τους, και ο Ρέππας έκανε το μετέπειτα .. μαγείρεμα

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...