Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Kοβουν το 40% των συντάξεων των απόστρατων μέχρι 55 ετών


Σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 3865/2010, Ο χρόνος υπηρεσίας των στρατιωτικών που τελούν σε κατάσταση πτητικής ενέργειας, εν ενεργεία αλεξιπτωτιστή και υποβρύχιου καταστροφέα, τεχνικού σε μονάδες εκκαθάρισης ναρκοπεδίων ξηράς ή σε ναρκαλιευτικά συνεργεία, καθώς και ο χρόνος καταδυτικών εξαμήνων αυτών που υπηρετούν σε υποβρύχια, λογίζεται διπλάσιος σε καιρό ειρήνης και τριπλάσιος σε καιρό πολέμου, μόνον εφόσον αυτοί συμπλήρωσαν είκοσι πέντε (25) έτη πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας. http://www.ekeo.gr/?p=10947

Ο Εβραίος Μόσια-λος ανακοίνωσε την Μείωση των συντάξεων από τα 1.200 ευρώ και πάνω κατά 20%. Για τους συνταξιούχους κάτω των 55 ετών και ωσότου αυτοί φτάσουν στη συγκεκριμένη ηλικία, θα περικοπεί κατά 40% το τμήμα της σύνταξης που υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ.

Δηλαδή σε όσους υπηρετήσαν στα υποβρύχια η αλλού που μετρούσε διπλάσιος ο χρόνος υπηρεσίας , και αποστρατεύτηκαν πριν την ηλικία των 55 ετών, πετσοκόβουν οι τρισάθλιοι κανονικά τις συντάξεις τους. Βέβαια για τον ελεεινό Μόσιαλο αυτά είναι ψιλά γράμματα αφού είναι μια ζωή διαδρομιστής –υπηρέτης των απάνθρωπων παγκοσμιοποιητικών και εβραϊκών κέντρων.

Aμα έχει τσίπα ανδρός ας διαβάσει αυτό.

Είμαι κάτω απο 55 ετων Αξιωματικός ε.α και φ τύνω στα μούτρα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...