Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Aνοικτά της Πάφου το Πίρι Ρέϊς.


Οι Ελληνοκύπριοι στην Πάφο θα μπορούν να βλέπουν σε λίγο όπως εγράψε η ¨Χουριέτ”, εκτός από τα τουρκικά πολεμικά Σαλίχ Ρεΐς, Σοκολού Μεχμέτ Πασά και Οντζού και όπως γράφει η εφημερίδα το ένα θα εκτελεί αποστολή ψυχολογικού πολέμου καθώς «θα βρίσκεται στα τουρκικά χωρικά ύδατα, σε απόσταση 6 μιλίων από την ελληνοκυπριακή πλευρά», και το Πίρι Ρέϊς, αφού το βρήκαμε πριν μία ώρα όπως μπορείτε να δείτε στα… ανοικτά της Πάφου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ

Με αυτό τον τρόπο θέτουν σε εφαρμογή τον αποκαλυπτικό χάρτη που δημοσιεύεται σε τουρκικά ΜΜΕ ,για τις προθέσεις και τις επιδιώξεις της Άγκυρας!

Στην επεξήγηση του χάρτη
οι Τούρκοι χρωματίζουν με κίτρινο χρώμα την “υφαλοκρηπίδα που οι Έλληνες ισχυρίζονται πως κατέχουν”, με πορτοκαλί της Κύπρου και μετά αρχίζουν τα παράλογα.

Με το γαλάζιο χρ
ώμα φαίνεται η υφαλοκρηπίδα που έχουν οι Τούρκοι και με το σκούρο μπλε αυτή …που ονειρεύονται!

Όπως είναι διακριτό οι Τούρκοι “σβήνουν” από το χάρτη …τα Δωδεκάνησα και φθάνουν σχεδόν ως τη Κρήτη! Το θράσος δεν έλειψε ποτέ από τη Τουρκία!

Η Άγκυρα είναι αναμενόμενο θα θέσει ζήτημα ζωτικού χώρου ,θα μας υπενθυμίσει ότι έχει τις μεγαλύτερες σε έκταση ακτές σ΄ όλη την Ανατολική Μεσόγειο και άλλα σχετικά. Το χειρότερο είναι ότι όπως συμβαίνει συχνά, έχει βρει …κατανόηση διότι ετοιμάζεται να βάλει ο Γιώργος Παπανδρέου την υπογραφή του σε μία ακόμη μεγάλη εθνική υποχώρηση,. Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες έχοντας συμφωνήσει να μην αντιδράσει στις σχεδιαζόμενες από την Τουρκία έρευνες εντός των ορίων της υφαλοκρηπίδας του Καστελλόριζου, με την δικαιολογία ότι με το να μην αντιδρά η Ελλάδα στις τουρκικές έρευνες στην υφαλοκρηπίδα του Καστελλόριζου δεν σημαίνει ότι θέτει σε αμφισβήτηση την Ελληνικότητα του ακριτικού νησιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...