Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Εάν θέλουν τα π@π@ρια μας ευχαρίστως να τα δώσουμε, γιατί η Δανία λένε, πως έχει… έλλειψη.


Αν η Ελλάδα θα πρέπει δανειστεί χρήματα από την Ε.Ε. για να επιβιώσουν, το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας θα απαιτήσει από την Κυβέρνηση να λάβει πιο δραστικά και μη παραδοσιακά δι΄ ασφαλιστικά μέτρα .

Το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας που ασκεί αυστηρή κριτική κατά της ΕΕ θα έχει την απαίτηση από τους Δανούς πολιτικούς η Δανία, προκειμένου να δώσει στήριξη στην βοήθεια συνεχούς δανεισμού για τους Έλληνες, να λάβουν σοβαρές δεσμεύσεις και εγγυήσεις.

Ο ευρωβουλευτής Morten Messerschmidt, του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας προτείνει η Δανική Κυβέρνηση να απαιτήσει το τουριστικό θέρετρο το νησί της Κω ως Υποθήκη προκειμένου συνεχίσει να υποστηρίζει την Ελλάδα.

Κατανοούμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παρέχει εγγύηση για τα δάνεια με τη μορφή μετρητών. Αλλά θα μπορούσαμε, για παράδειγμα
. Να μας δώσει Υποθήκη το νησί της Κω, και όταν η Ελλάδα πηγαίνει στη συνέχεια σε εθνική χρεοκοπία, τότε εμείς να μπορούμε να πάρουμε τα τουριστικά έσοδα από το Νησί της ΚΩΣ για τα δάνεια. Είναι ένα σοβαρό μήνυμα το οποίο όμως είναι τυλιγμένο σε λίγο χιούμορ, εξηγεί ο κύριο Messerschmidt στην εφημερίδα bt.dk.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...