Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Από την πολύ……. έπαθε… παράκρουση .


Στην Φώτο ο δημοκράταρος με τον αγαπημένο του…. Παττακό, σε..ανάμνηση … καλών ..ελληνικών στιγμών.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η επίθεση του φυρερ Καρατζαφέρη στην αριστερά, καθώς μιλώντας σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του ΛΑΟΣ, απέδωσε ουσιαστικά την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας στην αριστερά και τους κομμουνιστές, μέχρι που υποσχέθηκε να κάνει τους δημόσιους υπάλληλους… σκαφτιάδες. Και όλα αυτά χωρίς να πέσει… γιαούρτι.

Παραληρώντας, προχώρησε σε εμετικές δηλώσεις, αναφέροντας ότι “αυτοί που κερδίσαμε στα πεδία των μαχών, στη συνέχεια κυβέρνησαν τη χώρα”.

Μάλιστα τόνισε ότι με την ανοχή των νικητών του εμφυλίου, που κυβερνούσαν τη χώρα, δηλαδή της Δεξιάς και του Κέντρου, επικράτησε κομμουνιστική αντίληψη στη διακυβέρνηση της χώρας.

Επανέλαβε μάλιστα τις δηλώσεις Λοβέρδου για “την κομμουνιστική αντίληψη της διακυβέρνησης του κράτους”.

Ο κ.Καρατζαφέρης έριξε τις ευθύνες της κρίσης στους συνδικαλιστές και στα προνόμια που απολαμβάνουν, κάνοντας λόγο για εκβιασμό των κυβερνήσεων.

“Οι συνδικαλιστες είναι οι φυσικοί ηγέτες” δήλωσε, και συνέχισε λέγοντας ότι “εργατοπατέρες με κομμουνιστική αντίληψη πραγμάτων εκβίαζαν κυβερνήσεις και έπαιρναν προνόμια.

Προνόμια που τα έδιναν με δάνεια και αυτά πληρώνουμε τώρα”.

Τέλος για ακόμη μια φορά έκανε λόγο για ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε στους δημοσίους υπαλλήλους και τόνισε ότι όταν γίνει κυβέρνηση θα διαθέσει δημόσιους υπαλλήλους δωρεάν σε επιχειρηματίες για "να τους αξιοποιήσει", ενώ συνέχισε λέγοντας ότι πιθανόν κάποιοι να πρέπει να αξιοποιηθούν και σε αγροτικές εργασίες, καθώς οι μετανάστες που κάνουν τώρα αυτές τις δουλειές θα έχουν απελαθεί.

Με σκληρή γλώσσα απάντησε το ΚΚΕ για τις χθεσινές δηλώσεις του ΛΑΟΣ

«Ο γνωστός ΛΑγΟΣ του ΠΑΣΟΚ, ιδεολογικός απόγονος του Μανιαδάκη και των Γκοτζαμάνηδων, αφού πιάστηκε στα πράσα για τα αισχρά του ψέματα, έγινε αισχρότερος. Ξεδιάντροπα υποστήριξε ότι το ΚΚΕ συμφώνησε με τη ΝΔ για να συγκαλυφθεί η υπόθεση, ενώ το ΚΚΕ τάχθηκε υπέρ του να γίνει εξεταστική επιτροπή. Αν είναι γομάρια αυτοί που εφαρμόζουν το μνημόνιο, τότε τι είναι αυτοί που το ψήφισαν, όπως ο Καρατζαφέρης, που θέλει μάλιστα και να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...