Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν η μαλακία του τρελο-Τριανταφυλλόπουλου σπάει ..κόκκαλα.


Αιφνιδιάστηκαν οι τραπεζικοί κύκλοι και έμεινε άφωνη η κοινή γνώμη από την αποκάλυψη της zougla.gr για την πραγματική αξία της μετοχής της «Τράπεζας της Ανατολής». η πραγματική αποκάλυψη, η οποία και συνταράσσει αφορά την πραγματική αξία μιας εκάστης των μετοχών της «Τράπεζας της Ανατολής». Με αναγωγή στα σημερινά δεδομένα και με αποτίμηση στην οποία προέβη ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Maryland κ. Θεόδωρος Καρυώτης, η σημερινής αξία μιας μετοχής με εγγύηση σε χρυσό της Τραπέζης της Γαλλίας, ανέρχεται στα 670. δισ. ευρώ. Τα ερωτήματα αυτά είναι αμείλικτα από την στιγμή που ο δικαιούχος, Αρτέμης Σώρρας, έχει δωρίσει 4 από τις μετοχές που διαθέτει στη μη κερδοσκοπική εταιρεία «END» με έδρα την Αθήνα.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η δωρεά ο κ. Σώρρας κατέθεσε το αποδεικτικό της στην 3η ΔOΥ Πατρών προκειμένου το κράτος να εισπράξει τον αναλογούντα φόρο. Η Εφορία παρέπεμψε το θέμα στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου και εκκρεμεί (;).

Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώ

Τώρα, να είσαι Μπαρμπανίκος και να ακούς πως μια μετοχή, μη υφιστάμενης από το 1936 ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, αξίζει 670 δις €, και να κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα, είναι ολίγον παράδοξον. Άσε που κινδυνεύεις να πέσεις και στα δίχτυα του Χαρδαβέλα.
Με τον τρόπο μου τον μυστικό και απόκρυφο (αλλά μη μασονικό) ξεκινάω, αλλά πριν προλάβω να πω ΚΙΧ, πέφτω πάνω σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δάκτυλος της Μέϊρκελ και του Φόκους), η οποία θρασύτατα αποτιμά τη δωρεά και τη διάσωσή μας από το δυσβάστακτο χρέος μας, αποτιμά λέγω τη διάσημη ΜΕΤΟΧΗ της BANQUE D’ ORIENT, στη ξεφτιλιστική τιμή των ….30 € το κομμάτι!!!!
Το ομολογώ, ότι έχω μπει στον πειρασμό, να αγοράσω μερικές και (έστω και δεύτερος) να ευεργετήσω και να ευεργετηθώ. Να καταξιωθώ και να γίνω και δεύτερος Ζάππας και δεύτερος Αβέρωφ και να γεμίσω ξανά την Ελλάδα με φυλακές και κρατητήρια, και δικαστήρια με δικαστές σαν την Πόπη, και να χώσω μέσα όλους τους Καραμανλήδες, όλους τους Μητσοτάκηδες, όλους τους Παπαντρέηδες και τους Σαμαροφονιάδες, και ήσυχα-ήσυχα να χαθούνε όλα τα χρέη και οι επιλεκτικές και συντεταγμένες χρεοκοπίες.

Την αποτίμηση-προσφορά της «ΜΕΤΟΧΗΣ» τη βρήκε για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν ..ευεργέτες στη διεύθυνση http://www.hwph.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...