Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η φάρμα των …ζώων, κατά τον …Καρατζαφέρη


«Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ζώα και μας ενώνουν!» είπε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης από το βήμα της Ολομέλειας, ο οποίος στη συνέχεια πέρασε από το λόγο στο… άλογο και απ’ το λογικό στο… παράλογο.

Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του, ποιος είναι τώρα ο λαγός και ποιος ο… σκοπευτής του.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στο μάθημα της Φυσικής Ιστορίας που παρέδωσε στους πολιτικούς διευκρίνισε ότι «τα ζώα, όπως, το μουλάρι, το λιοντάρι, ο λαγός, η κότα κ.λπ. μας έχουν δώσει αρκετά χαρακτηριστικά από τις ιδιότητές τους».

Ποιοι πρόλαβαν, λέτε, να πάρουν πρώτοι, αυτά τα χαρακτηριστικά; Διαβάστε τον πρόεδρο και θα καταλάβετε.

«Όταν ένας άνθρωπος είναι αμετακίνητος εις το λάθος, δεν καταλαβαίνει ότι κάτι είναι λάθος, λέμε ότι έχει “μουλαρώσει”. Και τώρα εις τη σύγχρονη πολιτική ιστορία, υπάρχουν κάποιοι που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και, ενώ βλέπουν ότι η χώρα κινδυνεύει, “μουλαρώνουν” σε μια άποψη και δεν μετακινούνται» σχολίασε ο πρόεδρος.

Τα λέει στο σαμάρι να τα ακούσει... ο σαμαράς;

«Υπάρχουν κάποιοι άλλοι οι οποίοι “λεονταρίζουν” με την τρόικα. Με το “έτσι θέλω ,θα σου κάνω, θα σου δείξω”. Πρόκειται για λεονταρισμούς, οι οποίοι εν συνεχεία μετατρέπονται στο άλλο συμπαθές και γρήγορο τετράποδο, το λαγό και “γίνονται λαγοί”» είπε ακόμη ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Στο ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι, θυμάστε τον επίλογο; «Λέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώρα».

«Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι, ενώ βλέπουν ότι γίνεται συμφορά εις τον τόπο, δεν μιλάνε καθόλου, κοινώς “κάνουν την πάπια”. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι μέσα στην αίθουσα που απ ’έξω φωνάζουν και λένε “θα δείτε τι θα γίνει και δεν συμφωνούν μ ’αυτό το νομοσχέδιο και δεν θέλω και θα δείτε μέσα στην αίθουσα” και έρχονται και “κάνουν την κότα”» κατέληξε με το μάθημα της ζωολογίας ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

(χειροκροτήματα για την...ζωολογία από την πτέρυγα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...