Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Ξαναρχίζουν το παραμύθι της γρίπης για να τα οικονομήσουν από τα επικίνδυνα εμβόλιαΞανάρχισαν πάλι το παραμύθι οι φαρμακευτικές εταιρίες με τον Η5Ν1 που έγινε αιτία-δικαιολογία να διαθέσει εκατομμύρια ο άχρηστος Αβραμόπουλος σε άχρηστα και ίσως επικίνδυνα εμβόλια και ταμιφλου πέρσι καρπώμενος την ανάλογη προμήθεια.

Έτσι λοιπόν διαβάζουμε πως…

Σε επαγρύπνηση δηλώνουν ότι θα βρίσκονται τα υπουργεία Υγείας πολλών χωρών, μετά την ανακοίνωση ερευνητών στην Ολλανδία ότι δημιούργησαν ένα πολύ πιο επικίνδυνο στέλεχος της γρίπης των πτηνών Η5Ν1. Ο νέος ιός εξαπλώνεται εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο και πιθανώς σκοτώνει το 60% των θυμάτων του.

Ο Η5Ν1 επιστρέφει και απειλεί. Προς το παρόν βρίσκεται στην Ασία και πλήττει πουλερικά, ωστόσο η «μετάβαση» στον άνθρωπο είναι εύκολη, όπως αποδεικνύει η εμπειρία. Οι Αρχές του Χονγκ Κονγκ αναβάθμισαν τον συναγερμό για τη γρίπη των πτηνών και επέβαλαν για προληπτικούς λόγους προσωρινό εμπάργκο στις εισαγωγές ζωντανών πουλερικών μετά τον θάνατο πτηνών στα οποία ανιχνεύτηκε ο ιός-φονιάς ενώ οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με τα άρρωστα πτηνά και εμφάνισαν συμπτώματα νοσηλεύτηκαν για μικρό χρονικό διάστημα.

Ξεχνούν όμως να ενημερώσουν για τις επικίνδυνες νευροτοξικές ουσίες που εμπεριέχονται στο εμβόλιο της γρίπης των χοίρων αλλά και στα συνηθισμένα παιδικά εμβόλια .Οι βλάβες και οι θάνατοι που προκλήθηκαν και προκαλούνται από τα εμβόλια αποκρύπτονται από το κοινό ή χαρακτηρίζονται "απολύτως συμπτωματικά περιστατικά'', δηλαδή, σαν μια εξέλιξη που ούτως ή άλλως ήταν αναμενόμενη, ακόμα κι άν δεν είχε γίνει ο εμβολιασμός. Συχνά η βλάβη που έχει προκληθεί αντιμετωπίζεται ως ασήμαντη και επιφανειακή, με τον ισχυρισμό ότι βλάβη από εμβόλιο προκαλείται πολύ σπάνια ή η βλάβη συγκαλύπτεται, με την απόδοση της αιτίας στα πλέον απίθανα συμπτώματα που μπορεί κάποιος να βρει στην πολύ εξειδικευμένη βιβλιογραφία. Οι εμβολιασμοί γίνονται κυρίως λόγω των οικονομικών συμφερόντων και των τεράστιων κερδών των φαρμακευτικών βιομηχανιών και έχουν - αν έχουν - μόνο μια μικρή προστατευτική επίδραση. Οι εμβολιασμοί όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο είναι το αίτιο πολλών τρομερών βλαβών πού προκαλούνται στα παιδιά μας, βλάβες πού συγκαλύπτονται, αποκρύπτονται, υποβαθμίζονται ή γενικώς

"Εμβολιασμοί - Μια Επιχείρηση Βασισμένη στο Φόβο"

Άρθρα για τα Εμβόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...