Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Βορίδης : Είμαστε κυβέρνηση τριών… ΕΤΑΙΡΩΝ .Το… ξέρουμε, το… ξέρουμε.


Στημένη ένταση προκλήθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο με αφορμή τις ενστάσεις που εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών - εργολάβων Μάκης Βορίδης – Φρύνη , κατά την παρουσίαση του πολυνομοσχεδίου για την Δικαιοσύνη. Η παρέμβαση του υπουργού προκάλεσε την αυστηρή παρατήρηση του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου- Λαϊδας να μην εγείρονται ενστάσεις με τέτοιο τόνο. Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου- Ασπασία τόνισε ότι η Δικαιοσύνη βρίσκεται «σε βαθιά κρίση».

Το δήθεν «θερμό επεισόδιο» για διαφημιστικούς λόγους ξεκίνησε την ώρα που στο Υπουργικό Συμβούλιο συζητούνταν η δυνατότητα ταχύτερης λύσης του έγγαμου βίου.

«Αυτά που συζητάμε είναι αξιακά θέματα για το κόμμα μου! Ο γάμος είναι θεμέλιο της κοινωνίας για να λύεται τόσο γρήγορα» είπε με ένταση ο κ. Βορίδης – Φρύνη, αφού έχει και προσωπικό ενδιαφέρον για το θέμα μιας και είναι σε ψιλοδιάσταση με την συμβία του.

Προς απάντηση ήρθε η τοποθέτηση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου - Λάμιας. «Το νομοσχέδιο συμβάλλει στην αποσυμφόρηση φυλακών και δικαστηρίων. Ας μην κραυγάζουν αυτοί που έχουν διαφορετική άποψη» είπε.

Ο …Φρύνη ανταπάντησε: «Δεν είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ εδώ, είναι κυβέρνηση τριών εταίρων. Άρα να λαμβάνετε υπόψη τις ανησυχίες και τις γνώμες όλων μας. Ποιοι είναι οι κραυγάζοντες;».

-«Πρόσεχε πως μιλάς εδώ μέσα!», αντέδρασε οργισμένος ο κ. Βενιζέλος - Λάμια.

-«Θα μιλάω όπως θέλω!», αντέτεινε ο κ. Βορίδης - Φρύνη.

-«Θα μπορούσες να πεις όσα πρεσβεύεις με διαφορετικό ύφος» συνέστησε ο υπουργός Οικονομικών του Δ.Ν.Τ για να απαντήσει ο..Φρύνη :

-«Εντάξει, θα πω τα ίδια με διαφορετικό ύφος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...