Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αναζητούνται για αυτόφωρο τα λαμόγια Κουρης - Γιαννικος


Αυτή την ώρα, αστυνομικοί αναζητούν το Γιώργο Κουρή και τον Κώστα Γιαννίκο για να τους συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου, μετά την έκδοση ενταλμάτων από τον εισαγγελέα για την μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζομένους του ALTER (και οι δυο) και της εφημερίδας ΦΙΛΑΘΛΟΣ (ο πρώτος)! Περιπολικά βρίσκονται έξω από τις εγκαταστάσεις του ΚΟΝΤΡΑ Channel στον Ταύρο, έξω από το σπίτι του Κουρή και έξω από το σπίτι του Γιαννίκου.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης!

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ έχουν συγκεντρωθεί οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER που διαμαρτύρονται με συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου για την "ανθρωπιά" του να τους αφήνει απλήρωτους εδώ και μήνες, η οποία κορυφώθηκε με τη μη καταβολή του δώρου και των δεδουλευμένων τους.

Τα αναγραφόμενα περί κεράσματος των συγκεντρωμένων και των αστυνομικών με... περγαμόντο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από τον πιο κακοπληρωτή και αχάριστο ιδιοκτήτη των ΜΜΕ. Ο Γιώργος Κουρής που μας έχει εδώ κι ενάμισι χρόνο διαλύσει τις ζωές, απειλεί τώρα να σταματήσει την διαδικασία ένταξης του ALTER στο άρθρο 99 και να κηρύξει πτώχευση εντός 48 ωρών αν δεν δεχτούμε τις συνθήκες σκλαβοπάζαρου που μας ανακοίνωσε την Τετάρτη! Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνεις. Αλλά κι αν ακόμη θέλεις να ρισκάρεις, από πείσμα και μόνο εναντίον μας, σου λέμε ότι εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, έτσι κι αλλιώς, στην κατάσταση που μας έχεις φέρει. Εσύ, όμως, έχεις πολλά να χάσεις:

* το «κούρεμα» των χρεών που σου υποσχέθηκαν οι «πιστές» σου τράπεζες, δεν θα ισχύσει αν το ALTER πτωχεύσει. Θα τα πληρώσεις όλα, αργά ή γρήγορα!

* αλλά και εμείς θα τα πάρουμε όσα μας χρωστάς. Τα δικαστήρια να ‘ναι καλά και δυο, τρία, πέντε και δέκα ακόμη χρόνια, εσύ –αν ζεις ως τότε- ή οι κληρονόμοι σου, θα χρειαστεί να «εκποιήσουν» κι άλλα οικόπεδα για να μας πληρώσουν.

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ!

Στην απειλητική επιστολή του, ο «αρχιερέας» των εκβιασμών, μεγαλοκαναλάρχης και μεγαλοπαραγωγός... περγαμόντου ευχαριστεί για την προσφορά τους:

  • τις τράπεζες που δέχθηκαν να μειώσουν το χρέος
  • και τα «πρωτοκλασάτα στελέχη του καναλιού που το έφτασαν πρώτο», τα οποία μάλιστα δηλώνει ότι «αφήνει ελεύθερα μετά το πέρας της 48χρονης προθεσμίας να διαπραγματευτούν τη συνέχεια της καριέρας τους»!

Αυτός είναι ο Γιώργος Κουρής! Πάντα αχάριστος, δεν λέει λέξη για τους 650 εργαζόμενους που έδωσαν την ψυχή τους για να κερδίσει το ALTER τη θέση που κατέχει!

Λες και δούλευαν μόνοι τους οι «πρωτοκλασάτοι»! Ούτε λέξη για τους υπόλοιπους που έλιωναν στο ρεπορτάζ για να γεμίζουν τις τσέπες τους ο Κουρής και ο Γιαννίκος!

Οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και το διοικητικό προσωπικό έδιναν χρόνια ολόκληρα τη μάχη στους δρόμους και τα βουνά, με φωτιές και πλημμύρες, με χιόνια και με καύσωνες, ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους, για να μπορούν να σχολιάζουν τα γεγονότα τα μεγάλα ονόματα του καναλιού, απλώς... δεν υπάρχουν για τον αδίστακτο «μεγιστάνα» των ΜΜΕ! Εμείς απλά δηλώνουμε τα εξής:

* Του αρέσει -δεν του αρέσει, εμείς παραμένουμε εδώ

* Δεν συζητάμε καν τα όσα ανακοίνωσε την Τετάρτη

* Δεν υπολογίζουμε τις απειλές του. Αυτές να τις απευθύνει εκεί που τον "παίρνει"...

ΚΑΛΟΥΜΕ:

Τα «πρωτοκλασάτα» ονόματα του ALTER να πάρουν θέση απέναντι στις αθλιότητες του Κουρή.

ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ, ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ, ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ, ΚΟΣΜΑ ΣΦΑΕΛΛΟ, ΠΕΡΗ ΧΑΛΑΤΣΗ…

Επιτέλους, μιλήστε! Είστε κι εσείς το ίδιο απλήρωτοι και δεν χρωστάτε το παραμικρό στον Κουρή!

Ο μεγαλομέτοχος και ο διευθύνων σύμβουλος του ALTER Γιώργος Κουρής και Κώστας Γιαννίκος... .τρομοκρατήθηκαν από την ανάρτηση στον "αέρα" των καρτών με τις φωτογραφίες τους και τις αποκαλύψεις για τα σκοτεινά σχέδιά τους...

ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ στερώντας το σήμα του καναλιού από τους αναλογικούς δέκτες, σε μια πρωτοφανή ενέργεια φίμωσης της ελεύθερης φωνής των απλήρωτων εργαζομένων.

ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΠΟΧΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!

Όλα αυτά με την ανοχή της πολιτείας, στην ιδιοκτησία της οποίας ανήκει η συχνότητα που χρησιμοποιεί ο σταθμός.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ!

Η ενημέρωση για ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο ALTER, θα συνεχιστεί από το blog των εργαζομένων από το οποίο θα ενημερωθείτε για τις επόμενες κινήσεις μας.

ergazomenoialter.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα απο την εποχη του μπεκρουλιακα αντρικο ντελ πασοκ ηταν γνωστο τι πουτανοπαιδο ηταν ο αλητοκουρης.οσο για τα μεγαλα-μικρα ονοματα σιγα να μην ασχοληθουν με τους μεροκαματιαρηδες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...