Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Συν των άλλων ήταν και τραμπούκος της χούντας ο «μακεδονομάχος» Γεωργίου.


Εμείς έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένως με αυτό το πολιτικό κουμάσι και με επανωτά πόστ σε ανύποπτο χρόνο καταγγέλλοντας τον.

O Καρατζαφερης τον επιβράβευσε επειδή.... αποκάλεσε τα Σκόπια… Μακεδονία .

Συνεχίζει την «αποστολή» του ο ψευτο-βουλευτής ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τον ανθέλληνα υπερπατριώτη του ΛΑΟΣ Γεωργίου.

Δεν είναι μόνο ότι πλήρωσε τον Καρατζαφερη για να τον κάνει βουλευτή, δεν είναι μόνο ότι ήταν και στην προπαρασκευαστική επιτροπή Ελλάδος –Τουρκίας για την ομαλοποίηση-ομογενοποιήσει των σχολικών βιβλίων επί Μητσοτάκη, Δεν είναι μόνο που αναφέρεται στα Σκόπια ως Μακεδονία, δεν είναι μόνο που είπε ότι το σκοπιανό είναι …χαμένη υπόθεση προετοιμάζοντας ψυχολογικά τους πολίτες για την επερχόμενη μειοδοσία, τώρα βγαίνει και στην επιφάνεια τι χουνταρα ήταν .

Δείτε μερικά από αυτά που γράφει το olympia :

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ε’ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ Α’

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ των συνεδριάσεων της Βουλής των Ελλήνων

Παρασκευή 13 Ιουνίου 1975

Σελίς 3238

………..ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο κ. Χαραλαμπόπουλος έχει τον λόγον επί της υπ’αρθμόν 4 επερωτήσεως της Ημερησίας διατάξεως.

Ι.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ……..

Σελίς 32 42

Ι.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ (…) Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το θέμα του Γεωργίου. Αυτός είναι τώρα πρόξενος στη Νεάπολη της Ιταλίας. Ο κύριος αυτός προέρχεται από την Σχολή Ικάρων από την οποίαν έφυγε, δεν γνωρίζω δια ποίους λόγους.

Αυτός λοιπόν εστάλη στα Σκανδιναβικά Κράτη, οργίασε εκεί σαν τραμπούκος της χούντας, και επειδή έπρεπε να γίνει διπλωματικός υπάλληλος, η δικτατορία εφεύρε έναν ωραίο τρόπο, θα τον ακούσετε, για να διεισδύση εκ των κάτω μέσα στο διπλωματικό σώμα. Τι έκανε; Δεν καθιέρωσε μόνο τις μεθοδευμένες εκείνες εξετάσεις που γνωρίζουμε, διότι δεν θα μπορούσε απόλυτα να ελέγχει τα αποτελέσματα, αλλά αφού επέλεγε τους ανθρώπους της, τους προόριζε για τον διπλωματικό κλάδο. Τους διώριζε κάπου είτε στο Δημόσιο είτε σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και με ένα διάταγμα επέτρεπε την δια «εξετάσεων»-διότιι γνωστές είναι οι εξετάσεις που ελάμβαναν χώραν κατά την διάρκεια της δικτατορίας-μεταπήδηση στο διπλωματικό σώμα. έγινε αυτό για τον Γεωργίου, έδωσε εξετάσεις, αλλά την πρώτη φορά απέτυχε. Κάτι δεν πήγε καλά στα γρανάζια, δεν ήταν καλά λαδωμένα τα γρανάζια και εκεί σταμάτησε και δεν πέρασε. Μετά από οκτώ μήνες ξαναγίνονται εξετάσεις και έρχεται πρώτος!!!… και γίνεται μέγας και τρανός. Διότι από την ώρα που επέτυχε στον διαγωνισμό, μπαίνει στο Υπουργείο των Εξωτερικών, γίνεται κλειδί στους μηχανισμούς του προσωπικού, και τόσο πολύ ωργίασε, όπου σε κάποια στιγμή, υποχρεώθηκαν να τον στείλουν μακριά και τον στείλανε στην Νεάπολη. Νομίζω ότι έχει κάποια συγγένεια, όχι με τον Παπαδόπουλο, αλλά με τον αδελφό του, μάλλον του βάφτισε το παιδί. Εκείνο το οποίο μας ενδιαφέρει είναι ότι αυτή τη στιγμή ο κύριος αυτός, βρίσκεται στη Νεάπολη,…

Να τον χαίρεται ο… δημοκράτης ..Καρατζαφέρης, αν και τον χαίρεται διότι του παίρνει σχεδόν όλα τα λεφτά που εισπράττει από τις διάφορες κατά καιρούς θέσεις που τον βάζει.

8 σχόλια:

϶ϵ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ϶ϵ είπε...

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΓΚΑΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΞΕ ΟΣΟ ΛΑΣΠΗ ΘΕΛΕΙΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ

϶ϵ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ϶ϵ είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

϶ϵ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ϶ϵ είπε...

ΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι ο σεβαστος κύριος;Μαλλον δεν ξερεις αγνωστε προπαγανδιστη το ποιόν του.

Ανώνυμος είπε...

ο γεωργιου ειναι απλα ενας ΤΙΠΟΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ..αυτο ειναι..ειτε υπαρχει καπου, ειτε οχι ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ..

϶ϵ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ϶ϵ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ...
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ". ΕΝΤΕΛΕΙ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΛΙΦΤΗ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΠΕΡΙ ΛΑΣΠΗΣ.
ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...