Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Θα τον προωθήσουν ….. ως τον εξυπνότερο από τους… προδότες.


Οργιάζει η φαντασία των βλαμμένων μέσω πολιτικού κουτσομπολιού, μετά τη δήλωση του προέδρου του ΛΑ.γ.Ο.Σ. στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου (που διέψευσε ότι ο μισθός του ήταν 1.000.000 ευρώ), ότι σε δύο μήνες θα είναι Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης. Ξεχύθηκαν όλοι να ερμηνεύσουν τον χρησμό: τι να εννοεί άραγε ο ποιητής; Τους λες ότι τα πήρε χοντρά προεκλογικά από τον Μπόμπολα , τους λες ότι κάνει έμμισθα την βρώμικη δουλειά των Άγγλων, τους λες πως έχει χεστεί στα μαύρα λεφτά και τις offshore εταιρίες στην Κύπρο και αλλού, τους λές ότι τα έπαιρνε από αυτούς που έβαζε στις λίστες των υποψηφίων, και όταν εκλέγονταν τους έπαιρνε τον μισθό τους, τους λές ότι παρ΄ολιγο να γίνει και δίγαμος αφού ήθελε να το παίξει και …. γκόμενος, με αποτέλεσμα να τα ακουμπά χοντρά προς… σιωπήν, τους λες ότι τον σπρώχνουν θρασύτητα απροκάλυπτα και προκλητικά πλέον τα μ.μ.ε, Διότι είναι ο έξυπνος από τους προδότες και ξεπουλημένους πολιτικούς, και δεν το καταλαβαίνουν. Θα γίνει αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση Παπαδήμου στη θέση Βενιζέλου ; ή σε κυβέρνηση Σαμαρά; Θα συνεργαστεί ο Σαμαράς με.. τα άκρα, όπως κάποτε αποκαλούσε τον ΛΑ.Ο.Σ.; Τα ερωτήματα είναι της πλάκας.

Εάν δεν βάλλεται κάτω το μυαλό σας ..αψέκαστο και να συνηδητοποιήσεται για τι ανθρώπινα σκουπίδια λέμε όταν αναφερόμαστε στους, εν΄ενεργεία πολιτικούς σχεδόν άπαντες, δεν θα καταλάβετε ότι, ίσως γίνει τελικά …αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση ένας, από τα ποιο επικίνδυνα άτομα για την χώρα τα τελευταία 100 χρόνια. Εξάλλου πολλοί προδότες, δοσίλογοι, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και άλλων κέντρων, ανθέλληνες, ξεπουλημένα τομάρια ,έφτασαν στα ύπατα αξιώματα. Γιατί όχι και ο χοντροΚαρατζαπαιρνεις;

Ο τύπος την πέταξε την ρουκέτα…. “Τα έχω βρει με τον Αντώνη Σαμαρά και θα αποτελέσουμε ανάχωμα στην αριστερά μετά τις εκλογές”!!

Μην περιμένετε να απαντήσει ο… Σαμαράς. Δεν θα καταδεχτεί. Έτσι παίζεται το παιχνίδι.

Και συνέχισε… "Θέλω να αποφύγω το ενδεχόμενο, ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όποιος και να είναι αυτός, να μπορεί να εμφανιστεί στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να του πει: Έχω 157 βουλευτές, παρακαλώ δώστε μου την εντολή. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να μου προκύψει ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Προσπαθώ να βρω κάθε άλλη πιθανή λύση, η οποία θα είναι καλύτερη από αυτό το ενδεχόμενο. Όταν έχει 157 βουλευτές, ποιος Πρόεδρος Δημοκρατίας θα πει ότι δεν σου δίνω την εντολή; Αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Από μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προτιμώ μια κυβέρνηση που θα ελέγχεται κατά πλειοψηφία από τον κ. Σαμαρά και από εμένα. Αυτή είναι όλη η ιστορία".

«Σε 20 ημέρες έρχεται η τρόικα. Δεν φέρνει νούφαρα και γαρδένιες και δεν μπορούμε να πούμε στον κόσμο να πάμε σε εκλογές και μετά να πάρουμε τα μέτρα». Με αυτό το πολιτικό σκεπτικό ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξήγησε, μιλώντας στον Real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την πρότασή του προς τον Παπαδήμο για ανασχηματισμό και δημιουργία τριών κύκλων υπουργείων με επικεφαλής τους τρεις που στηρίζουν την κυβέρνηση αυτή. «Εναπόκειται στον κ. Σαμαρά. Το εάν θα πάμε σε εκλογές σε έξι ή οκτώ μήνες θα εξαρτάται από το κατά πόσο θα ολοκληρώσουμε το έργο που δεν μπορεί να κάνει μία κυβέρνηση 50 υπουργών» είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Ούτως ή άλλως σε δυο μήνες θα γίνω αντιπρόεδρος»...

Σήμερα , στο σπίτι της πουτανοεβραιόφιλης Νίκης - κομμάτια να γίνει η Ελλάδα- Τζαβέλλα, υπήρξε λένε μία ιστορική σύναξη με κορυφαία ονόματα, της δημοσιογραφίας έτσι αποκαλούν τους πληρωμένους- εντεταλμένους, αλλά και των επιχειρήσεων. Το παρόν έδωσε μάλιστα και ΚΟΡΥΦΑΙΟ όνομα του επιχειρείν, όπως αυτό διαμορφώθηκε στην “πράσινη” εποχή για να συζητήσουν για τους ……ΑΠΟΡΟΥΣ και….. ΑΣΤΕΓΟΥΣ.

Καρατζαφέρη αυτοί, μέχρι και …παντελόνι θα σου κατεβάσουν. Τα νερά είναι πολύ βαθειά ακόμα… και για σένα. Μην έχεις την κατάληξη, της… ΜΠΟΥΤΟ.

Το να θέλεις να την χαλάσεις στην ….Μέρκελ, για να ικανοποιηθούν οι …Άγγλοι σου, είναι λίγο …πολιτικά επικίνδυνο στην γερμανοκρατούμενη ..Ελλάδα, και οι άγγλοι δεν φημίζονται για την φιλία-αγάπη τους, σε…παρίες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τη μια φασιστας την αλλη προδοτηςτην αλλη πρακτορας. τελεις υπο συγχιση ή μαλλον διανοτικη αναπηρια.μεινε πιστος στο κομμα σου φορεστε τις ροζ κορδελες παλιολελεδες και αφηστε τα δυσκολα για τους αντρες.

Ixnos είπε...

Απο ολα είναι ο τρισάθλιος.Διανοητικη αναπηρια εχουν τα τσιρακια που εχει στο Ιντερνετ να σχολιαζουν,και τελος αντε γαμησου και εσυ , και ολα τα κομματα του μπουρδελου που θα μας φορεσεις και... ταμπελα ....ανδρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...