Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης : Δεν μπορώ να …δουλέψω ,λόγω των …bloggers.




Ρε χοντράνθρωπε, δεν σε παρακάλεσε κανένας να γίνεις σωτήρας μας. Γιατί λοιπόν παραπονιέσαι πως δεν θα περάσεις καλά τις γιορτές διότι θα σκέπτεσαι πως ….θα μας ..σώσεις; Έξαλλου εσύ έχεις την υπέρμετρη φιλοδοξία να γίνεις αντιπρόεδρος μετά από δυο μήνες ,οπότε πρέπει ….να βρέξεις …κόλο, για να φας… ψάρι. .

Όσο για τις απειλές για τα blogς στο ξαναείπαμε τις γραφούμε στους όρχεις μας, διότι εμείς δεν ασχολούμεθα με το τι φάγατε όπως λές με τον Βελόπουλο, αλλά το τι συν-τρως με τα διάφορα αρπακτικά της χώρας εργολάβους έμπορους όπλων κ.α εκλεκτά μέλη της συμμορίας που κατατρώει τις σάρκες της χώρας που τόσο…. αγαπάς.

Oταν έβαζες τα τσιράκια- υπαλλήλους σου να κάνουν και από ένα blog για να σε λιβανίζουν, χτυπώντας ταυτόχρονα τον κουρασμένο ήταν καλά ; Μάλλον δεν έχουν πλέον … επισκεψιμότητα ,παρά μόνο ….επισκέψιμα …μπινελίκια λόγω του μνημονιακου ….πατριωτισμού σου. .

Τα ρέστα να τα ζητήσεις από το …fimotro του… φίλου σου, που τόσο καλά τον χρησιμοποιείς, αλλά όπως λες, και σε χρησιμοποιεί, εκτός εάν τα χαλάσατε τώρα.

Όσο για την άδικη επίθεση στον ….υπάλληλο σου γεροντιο Γεωργίου, και που παραπονιέσαι για αυτή , η απάντηση είναι στο πόστ.

«Κύριε Γεωργίου: οι μεγάλες αποφάσεις παίρνονται από μεγάλους άντρες!»

που ειναι απάντηση απο το πρώην δεξί σου χερι-κοροϊδο Αποστόλου.

Άσε μας ρε προχθεσινέ λιγούρη και σημερινέ ποιο πλούσιε πολιτικέ μην βγούμε από τα ρούχα μας . Πριν 20 χρόνια έσπρωχνες ένα αγροτικό χωρίς ..μπαταρία γυρίζοντας τα χωριά και τις ρούγες ,για να πουλήσεις στις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ κασέτες της τιβιπρές και να πάρεις κάνα φράγκο να φας , και τώρα μας κάνεις ελέω των ..κορόιδων-συνοδοιπόρων-χρηματοδοτών σου τον μεγάλο οικονομολόγο-μπιζεσμαν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ....ΑΛΗΘΕΙΑΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΒΥ ΛΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ......ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ...ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ....ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ...ΝΑΙ ΜΗ ΓΕΛΑΤΑΙ ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

ουστ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...