Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Τα « κάλαντα » του Μητσοτακη στον Σαμαρά


Έναν διαφορετικό και μάλλον ανεπιθύμητο χριστουγεννιάτικο «μποναμά» έστειλε στον Αντώνη Σαμαρά ο Αρχιαποστάτης κορακοζώητος Μητσοτάκης, με δηλώσεις του.

Ο αρχιαποστάτης «θύμισε» στον σημερινό αρχηγο της Ν.Δ και τότε υπουργό του ότι εάν το 1993 δεν έπεφτε η κυβέρνηση λόγω των αντιδράσεών του, θα είχαν εφαρμοστεί οι πολιτικές που κατά τον ίδιο θα έσωζαν την Ελλάδα από τα σημερινά της δεινά.

«Δυστυχώς είχα δίκιο. Ευχόμουν να μην είχα δίκιο και να μην φτάναμε εκεί που φτάσαμε. Αν είχα μείνει τότε και δεν με είχαν ανατρέψει η Ελλάδα δεν θα περνούσε από αυτή την περιπέτεια. Αλλά τώρα δεν είναι η εποχή να κάνουμε μνημόσυνα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», ήταν το σχόλιο του .

Και ως συνήθως οι κολογλύφτες βρακοφόροι της Κρήτης που και φέτος είπαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, πήραν την ατάκα και είχαν παρεμφερές περιεχόμενο στις μαντινάδες τους.

«Εσύ είσαι που μας τά 'λεγες και είχες παρεξηγήσεις, και τώρα όλοι τρέχουνε πίσω απ' τις εξελίξεις», αλλά και «Το έργο σου αν σ' αφήνανε νά 'χες ολοκληρώσει, την κρίση και την πτώχευση θα είχαμε γλυτώσει», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...