Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Σκανδαλίδης : Διαθέτουμε και ..κόλο εάν θέλετε.


Με σκληρή σοσιαληστική αγωνιστική διάθεση φωνάζοντας…. η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, έξω οι γερμανοί από την χώρα, και άλλα γνωστά συνθήματα, υποδέχτηκαν στα γραφεία τους τον Χορστ Ράιχενμπαχ, τον Γερμανό Καγκελάριο - διοικητή που όρισε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ελλάδα, οι Έλληνες υπουργοί και ιδίως ο «σκληρός» του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης που δεν δέχεται όπως λέει …μύγα στο σπαθί του σε ότι αφορά την εθνική ανεξαρτησία της χώρας.
Αλλά την εικόνα αυτή διαστρεβλώνει-αλλοιώνει και παρουσιάζει διαφορετικά σε άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα το περιοδικό «Der Spiegel», που τιτλοφορείται «Ο “Γερμανός πρωθυπουργός”:
Πως δηλαδή πριν αλέκτορα φωνήσαι, υποδεχόταν με τεμενάδες τον κ. Ράιχενμπαχ στο γραφείο του με… υποκλίσεις και δουλοπρεπείς εκφράσεις του τύπου «Είναι υπέροχο που βρίσκεστε εδώ» και πως ο ίδιος ο Ράιχενμπαχ, έμεινε κι αυτός έκπληκτος από τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε ο «σκληρός» (στον δημόσιο λόγο του και μόνο) κ. Σκανδαλίδης.
Δεν είναι, βέβαια, μόνον αυτός που δέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες τον κ. Ράιχενμπαχ, που ήρθε εδώ για να βοηθήσει τους Έλληνες «να κάνουν τη σχολική τους εργασία», όπως με περισσή αυθάδεια λέει προκλητικά ο ίδιος.
Ο Τάσος Γιαννίτσης τον υποδέχτηκε στο υπουργείο Εσωτερικών με τη φράση «είμαστε χαρούμενοι που έχετε έρθει».

1 σχόλιο:

kimon είπε...

Άντε ρε σκανδαλίδη για κανένα πλάγιο ήχο χωρίς μακάμ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...