Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: Καλύτερα γαμημένος παρά ..πεινασμένος.


Σε ερώτηση προς τον τρισάθλιο Καρατζαπαίρνει, περί των συναισθημάτων του, για τα νέα μέτρα πού μας φέρνουν Χριστουγεννιάτικα οι Μάγοι της Τρόϊκας και της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και ΛΑ.Ο.Σ, + (αχυράνθρωπου) Παπαδήμου, από τον Παπαδακη στον Αντένα, ο αρχηγός απάντησε: (πατήστε κλικ στην εικόνα να δείτε το βίντεο)

«Λυπούμαι πολύ για τον λαό, αλλά τι να κάνω;;; Πηγαίνουμε στους Τροϊκανούς, στο... παρακαλετό και πρέπει να κάνουμε ότι μας ζητήσουν για να μας δώσουν χρήματα!!! Εσύ Γιώργο Π.. τι θα έκανες αν δεν είχες φράγκο και σού ζητούσανε να τούς δώσεις την μάνα σου και την κόρη σου; (εδώ ο Παπαδάκης δεν απάντησε)!! Όποιος έχει κάποια καλύτερη πρόταση (εκτός από του να γυρίσουμε στην Δραχμή, πού είναι θάνατος!!) συνέχισε ο Μέγας αρχηγός, να μας την πει και εγώ μαζί του!!!». Και για να γίνει πειστικότερος ο …ρυθμιστής τού Πολιτικού Συστήματος, συνέχισε: «Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Εγγλέζοι φέρανε στην ηττημένη Ιταλία, χιλιάδες Πακιστανούς στρατιώτες πού χρησιμοποίησαν εναντίον τού άξονος!! Αυτοί οι Πακιστανοί στρατιώτες, εκεί στην Ιταλία, αγκάλιαζαν τα μικρά αγοράκια, τα θωπεύανε, τα βάζανε στα γόνατά τους και τα χαϊδεύανε, μπροστά στις μάνες τους!!!! Κάποιος δημοσιογράφος τότε, ρώτησε τις μάνες των παιδιών, πού έβλεπαν αυτό το αίσχος να γίνεται μπροστά στα μάτια τους, γιατί δεν αντιδρούσαν. Οι μάνες λοιπόν, τού απαντήσανε, ότι με αυτόν τον τρόπο διατηρούν τα παιδιά τους ζωντανά!!!!»

Κάπως έτσι μας τα είπε το πρωί το φερέφωνο της τρόικας. Δηλαδή και αυτός σαν εκείνες τις Ιταλίδες μάνες πού βλέπανε τους Πακιστανούς να ασελγούν πάνω στα κορμάκια των παιδιών τους, έτσι και αυτός ο εθνοπατέρας, βλέπει την Τροϊκα να ασελγεί επάνω στα παιδιά του, εμάς δηλαδή, και μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, αυτός και οι συνεταίροι του, στην Κυβέρνηση πού υποστηρίζει, για το καλό μας και μόνο για το καλό μας.... κρατούν το φανάρι και .... μας πιάνουν και αυτοί λίγο το κωλαράκι, λίγο όμως ...όσο πατάει η γάτα!!!! Ω!! Τι τιμή!!! Μας θεωρεί παιδιά του και γι’ αυτό δεν κάνει τίποτε για να μας υπερασπιστεί..... διότι έτσι μας κρατάει ζωντανούς, Μα, τι καλός άνθρωπος πού είναι ο κ. Γιώργος μας, τι στοργικός γονιός, προτιμάει να δει τα παιδιά του βιασμένα και ξεσκισμένα, ρακένδυτα, πεινασμένα και παγωμένα, παρά πεθαμένα!!!!!

Τώρα εάν θα δεχόταν να του γαμησουν τον γιο και τα εγγόνια είναι άλλο θέμα, αφού έχει φροντίσει και έχει κλέψει τόσα πολλά, που είναι …εξασφαλισμένος ο κόλος τους από τον στοργικό Εθνοπατερούλη μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...