Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ρε σεις αργυρώνητα παπαγαλάκια του antinews . Δεν ντρέπεστε καθόλου;


Έριξαν ένα λιβανο-άρθρο για τον Σαμαρά με τίτλο Χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή για να πάρουν κάνα φράγκο που γράφουν .....Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σαμαράς θα κινηθεί στην προεκλογική εκστρατεία με βάση δύο συνθήματα που ενδέχεται να είναι και τα κεντρικά στην προεκλογική καμπάνια της ΝΔ:

- Νέα Δημοκρατία – Νέα Κοινωνία

- Χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή

Το αίτημα για μια «Νέα Κοινωνία» δεν είναι απλά επίκαιρο. Είναι το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών…..

….και διάφορα άλλα θυμιάματα.

Ξέχασαν όμως να βάλουν ότι μπορούν να σχολιάζουν μόνο όσοι θέλουν να συνεχίσουν το λιβάνισμα διότι …διαφωνούντες δεν χωρούν. Μην χάσουμε και το μπόνους από την νουδουλα..

Έτσι μόλις τόλμησε κάποιος όπως μας κατήγγειλε να διαφωνήσει άρπαξαν το ψαλίδι και χρατς χρουτς …εξαφάνισαν το σχόλιο του .

Γιατί ρε αργυρώνητα ρεμάλια το σχόλιο του epsa2011 κατεβάστηκε ; αυτό δείχνει πόσο δημοκρατικοί είσαστε εκεί στο antinews.gr !

Και μην μας πείτε ότι σας συκοφαντούμε παλιορεμάλια. δείτε τα …έργα σας. Αηδία καταντήσατε.

FALCON είπε:

1. 04/04/2012 στις 4:04 pm

2. Το όραμα του ηγέτη Αντώνη Σαμαρά είναι συγκεκριμένο ρεαλιστικό και εφικτό. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει όραμα και προτάσεις για το μέλλον της χώρας. Πρόεδρε ένας κούκος όσο και να φωνάζει δεν φτάνει για να φέρει την άνοιξη, άνοιξε διάπλατα τις πόρτες σε όλους χωρίς δειλήματα, και ο λαός θα το εκτιμήσει αλλά και αυτοί που για διάφορες αιτίες μας λύπησαν . Όλοι μαζί θα ακολουθήσουμε το βήμα σου γιατί είναι μονόδρομος. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ μεταδίδοντας πρώτος ο ίδιος την σπίθα του αγώνα για τη λύτρωση της χώρας από τα δεινά. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

3. Απάντηση

4. epsa2011 είπε:

05/04/2012 στις 12:39 am

Κύριε FactorX , κάνετε λάθος αν πιστεύετε ότι ο κόσμος της ΝΔ έχει ξεχάσει το δίλημμα ΣΑΜΑΡΑ “Μνημόνιο – Αντιμνημόνιο ” . Βέβαια μετά την μεγάλη του κωλοτούμπα υπέρ του Μνημονίου , του προσφέρετε εσείς απλόχερα , ίσως και με την υπόδειξή του, την παιδαριώδη μετάλλαξη “Νέα Δημοκρατία – Νέα Ελλάδα ” . Ποιά “Νέα Δημοκρατία” εννοείτε Κύριε FactorX και την συνδέετε τελείως ανιστόρητα με την “Νέα Ελλάδα” ; Ποιά “Νέα Ελλάδα” υπαινίσσεσθε
Κύριε FactorX ; Αυτήν του Μνημονίου και του ενός εκατομμυρίου ανέργων ; Γίνετε , αν θέλετε , πιό σαφής γιά να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τις ατυχείς περιπλανήσεις του επίδοξου εκείνου δράστου που “θα τα άλλαζε όλα”, χωρίς να έχει υποπτευθεί ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει , αν δεν αλλάξει πρώτα τον εαυτό του. Χαίρετε .

Δείτε και εδώ για παλαιότερη λογοκρισία που είχε κάνει .

Λογοκρίνει αισχρά το ANTINEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...