Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Μέχρι το 2015 θα έρθει το …Βατερλό της …Γερμανίας


Περίεργες λένε διαρροές γίνονται τις τελευταίες ώρες από στελέχη της Αμερικάνικης πρεσβείας και αξιωματούχους της Ουάσιγκτον υπέρ του … «Αμερικανού» Τσίπρα οι οποίες έχουν προκαλέσει αναστάτωση αλλά και οργή στη «γερμανική» Συγγρού.
Σύμφωνα με κάποια non paper που κυκλοφορούν όπως αναμένεται ο ΣΥΡΙΖΑ υπερέχει της ΝΔ ωστόσο οι συντάκτες τους επισημαίνουν ότι το κλίμα είναι πολύ ρευστό ακόμη και δεν επιτρέπεται η εκτίμηση σαφούς πρόβλεψης.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο γερμανόδουλος Σαμαράς στις τελευταίες του συνεντεύξεις αφήνει υπονοούμενα για κατευθυνόμενες ενέργειες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δήθεν με απώτερο σκοπό όχι μόνο της διάλυσης της Ελλάδας και την επιστροφή της στη δραχμή αλλά του ευρώ και της Ευρωζώνης, ενώ στην πραγματικότητα πήραν ανάποδες οι αμερικανοί, διότι οι πλεονέκτες Γερμανοί τα θέλουν όλα στην Ελλάδα, και όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα το δέχονταν αμαχητί, οι Αμερικανοί.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ τους ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ…..ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ.
Στο τέλος η ναζίστρια ΜΕΡΚΕΛ θα σύρει τους γερμαναράδες να την πάθουν  όπως στον β. παγκόσμιο πόλεμο. Δεν έχουν καταλάβει ότι κανένας στην Ευρώπη εκτός από τους υποτακτικούς τους δεν τους γουστάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...