Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Μεγάλο ΘΕΜΑ προκύπτει με το ΠΡΩΤΟ ….ψέμα;


Είναι γνωστή η συμπάθεια που τρέφει στην δεξιά ο Θέμος, αλλά μάλλον αυτή την φορά το παράκανε για να αβαντάρει τον φίλο του τον ΣΑΜΑΡΑ .Όπως πάντα οι δημοσιογράφοι μαγνητοφωνούν τις συνεντεύξεις τους Ας μας δώσει λοιπόν την ταινία, διότι αλλιώς είναι μούφα οι δηλώσεις. Έντονα λοιπόν αμφισβητείται για ακόμα μια φορά η αξιοπιστία της περιβόητης εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" του Θέμου Αναστασιάδη Στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας, φιλοξενείται(;) δήλωση του Κλάους Μαζούχ, του μέλους της τρόικας που εκπροσωπεί την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).
Ήδη από χθες το απόγευμα, η ΕΚΤ......διέψευσε επίσημα την εφημερίδα ξεκαθαρίζοντας ότι... ουδέποτε ο κ.Μαζούχ έκανε κάποια δήλωση ή έδωσε κάποια συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα. Η διάψευση έγινε μέσω Twitter....

Η ελληνική εφημερίδα όμως με ανακοίνωση της υποστηρίζει:
"Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ επιμένει 100% στην απόλυτη αυθεντικότητα του πρωτοσέλιδού μας το οποίο προήλθε έπειτα από απ' ευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην τρόικα κ. Κλάους Μαζούχ. Την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από προσπάθεια αρκετών μηνών, συνομίλησα με έναν εκ των επικεφαλής της τρόικας, τον κ. Κλάους Μαζούχ. Υπήρξε μεταξύ μας μια ολιγόλεπτη κουβέντα περί των ζητημάτων που απασχολούν την Ελλάδα, όπως τους μισθούς, τους φόρους, τις συντάξεις, το τραπεζικό σύστημα, την φημολογούμενη διαπραγμάτευση μεταξύ Ελλάδος και ΕΕ -ΔΝΤ και άλλα.

Θέματα, τα οποία ο κ. Μαζούχ γνωρίζει εκ βαθέων, ως μέλος της τρόικας των δανειστών της Ελλάδος για περίπου δύο χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ως τεχνοκράτης ήταν πολύ προσεκτικός σε ό,τι έλεγε. Αφού μου εξέφρασε τις θέσεις του σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, ρωτήθηκε εάν κάτι από όλα αυτά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί δημοσιογραφικά.


Απάντησε ότι η συζήτηση ήταν off the record. Μετά από επιμονή, εξήγησε ότι η συζήτηση αναφορικά με τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, ότι δηλαδή "έχουν υποχωρήσει σε επίπεδα της δεκαετίας του 1990, δηλαδή σε επίπεδα ικανοποιητικά για την τρόικα, σε αντίθεση με τις τιμές που δεν έχουν υποχωρήσει σημαντικά", θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί δημοσιογραφικά, δηλαδή on the record. Αυτά σε αποκατάσταση της τάξης και της αλήθειας".


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παχυδερμο καθαρμα αναστασιαδη συντομα θα σε βρουν οι ''συντροφοι''σου να κρατας τ'αντερα σου σε καποιο χαντακι,κακασχημο ελεφαντοειδες εισαι πολυ τυχερος που ακομα δεν ψοφησες.

Ανώνυμος είπε...

αυτο το ιπποταμακι που κυκλοφορουσε με κατι εκατομμυρια ευρω στα ιταλογαλλικα συνορα?Ε! τι περιμενετε πουτανοπαιδο ειναι δημοσιογραφος δηλαδη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...