Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ετοίμαζαν χτύπημα στην… Καλλιρόης;


Συνέβη χθες το πρωί, στα κεντρικά γραφεία του ΛΑΟΣ, στη Λεωφόρο Καλλιρόης. Ήταν τέτοιος ο πανικός που ακολούθησε ώστε κινητοποιήθηκαν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις ψάχνοντας για τον νεαρό "επισκέπτη", με την υποψία ακόμη και της εκδήλωσης τρομοκρατικού χτυπήματος....
Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι, όταν ένας νεαρός, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, έφτασε στην είσοδο του κτηρίου, ισχυριζόμενος ότ είναι από την εταιρεία πληροφοριακών συστημάτων Singular, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

Ο νεαρός παρέδωσε, όπως ευγενικά του ζητήθηκε την αστυνομική του ταυτότητα και υπεύθυνοι του κτηρίου τον συνόδευσαν προς τα γραφεία με τους υπολογιστές. Κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου, όμως, της αστυνομικής του ταυτότητας, απεδείχθη ότι αυτή ήταν πλαστή. Έτσι, η ασφάλεια του κτηρίου, προσπάθησε να τον σταματήσει, την ώρα που έβγαινε από το κτήριο. Αμέσως, ο νεαρός άγνωστος κατάλαβε ότι το παρακολουθούν, κι έτσι βγήκε έξω τρέχοντας, για να εξαφανιστεί στη συνέχεια.

Μέσα σε λίγα λεπτά, στα γραφεία του κόμματος έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αφού κανείς δεν ήξερε εάν ο άγνωστος προσπάθησε να βάλει ακόμη και βόμβα στις εγκαταστάσεις. Ο λόγος για τον οποίο πείστηκαν τόσο πολύ, ώστε να τον αφήσουν ελεύθερα να περάσει την είσοδο του κτηρίου ήταν γιατί μόλις λίγες ώρες νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, είχε ονοματίσει την Singular του Βγενόπουλου ως την εταιρεία που δε θα έπρεπε να δίνει τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά ο κρατικός μηχανισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...