Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Καρατζαφερης : Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ δεν θέλει τον ΣΑΜΑΡΑ πρωθυπουργό.


Δριμεία επίθεση τόσο προς τη ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία, εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε... ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

Η αποκάλυψη όμως είναι ότι σε ερώτηση για το εάν θέλει ο Παπούλιας τον ΣΑΜΑΡΑ για πρωθυπουργό απάντησε με νόημα,  πως ….ο Πρόεδρος είναι πολύ σοφός.

«Το δημοσιονομικό πλαίσιο που διέπει τη χώρα είναι στο επίπεδο του Μπαγκλαντές», δήλωσε επιρρίπτοντας ευθύνες προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση.

«Αυτοί κυβέρνησαν. Μας έκαναν να ντρεπόμαστε στο εξωτερικό που είμαστε Έλληνες. Χάσαμε την υπερηφάνεια μας, χάσαμε το επίπεδο της ζωής μας. Αυτοί οι οποίοι έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», τόνισε για να προσθέσει «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ζητούν να ξαναψηφιστούν». 

«Συζητάμε μόνο ότι αν έρθει η άλλη πλευρά θα λεηλατήσει καταθέσεις. Οδηγούμε το λαό στις κάλπες με το μη χείρον βέλτιστον», πρόσθεσε. 

O αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ άφησε αιχμές για το πρόσφατο επεισόδιο του Ηλία Κασιδιάρη και της Λιάνας Κανέλλη κάνοντας λόγο για ναζισμό που πρέπει να απαλειφτεί. «Ο ελληνικός λαός ψήφισε με οργή και έστειλε στη Βουλή επτά κόμματα κατώτερα των προσδοκιών»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ...ΤΟΠΟΣ . ΣΙΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...