Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η ….προεδράρα είναι σιδερένιος. Ας μην ανησυχούν τα στελέχη του, και να χαίρονται οι εχθροί του


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης καθώς κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής στο «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Η μετάδοση διακόπηκε απότομα γεγονός που ανησύχησε όσους τον παρακολουθούσαν. Σε επικοινωνία που είχαμε  μας είπαν από τον στενό του κύκλο ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας., απλά φταίει η κόπωση των ημερών λογω αυξημένων υποχρεώσεων. Το απόγευμα πήγε κανονικά στο κόμμα για να συνεχίσει τις εργασίες που έχει. 

Καρατζαφέρης: Στελέχη της Ν.Δ. με θέλουν αρχηγό και πρωθυπουργό . 

Για την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ. μετά την επιστροφή της Ντόρας μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αφήνοντας αυτή τη φορά ένα ανοιχτό παράθυρο σε ενδεχόμενο θέμα διαδοχής στη Ν.Δ. βάζοντας μέσα στους διεκδικητές και τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Kontra ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε: «Τα «μαχαιρώματα» έχουν αρχίσει από τώρα μέσα στη ΝΔ. Πολλά μέλη και στελέχη του κόσμου της ΝΔ, ξέρω πως με θέλουν σαν αρχηγό και πρωθυπουργό. Αλλά, ήδη 4 -5 άλλα άτομα πριν από εμένα, διεκδικούν αυτό το ρόλο μέσα στη ΝΔ!
Θα είμαι στο δικό μου μετερίζι και στη δική μου μάχη, πάντα ετοιμοπόλεμος, για όταν χρειαστώ».


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti egine re mages tou ixnos ki allaxate politiki enanti tu kolotuba???

bas ki eftase kanena kalo doraki apo ton.... ourano ?????

posa ???posa ??? posa???

axizei tulaxiston to kopo ???

bravo re mages tora tha aneveite ki allo ki allo ki allo ............

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΜΕΤΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΤΡΟ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΣΟΥ,ΑΝΩΝΥΜΕ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ .ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ,ΕΧΑΣΕΣ.

Ixnos είπε...

Κάποιοι έχουν χάσει το… Μέτρο. Όταν τα χώνουμε στον Καρατζαφερη λένε ότι τα πήραμε από τον… ΣΥΡΙΖΑ . Όταν βλέπουμε κάτι από την ανθρώπινη σκοπιά και θέλουμε να γράψουμε κάτι για τον χοντρό λένε ότι μας τα έδωσε. Ακόμη δεν καταλάβατε εμείς το blogging κάνουμε για χομπυ και δεν έχουμε κανένα πουστη ανάγκη; Ούτε παίρνουμε ..ούτε δίνουμε για να είμαστε..ελεύθεροι, και να τα χώνουμε σε όποιον γουστάρουμε ,και όταν γουστάρουμε. Τελεία και παύλα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...