Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Τέλος οι ..εκλογές , πάμε πάλι σε… εκλογές .


Όπως βιάστηκε να ανακοινώσει η εταιρεία Singular Logic κάνοντας τον προφήτη ίσως κατόπιν εντολών που έλαβε από την Μέρκελ, η κάλπη βγάζει πρώτο το κόμμα τη ΝΔ τελικά με διαφορά περί το 2,4 (29,5 με 27,1%). Σε δείγμα 3.700 εκλογικών τμημάτων της χώρας, , η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29,5% και 128 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 27,1% και 72 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 12,3% και 33 έδρες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,6% και 20 έδρες, η Χρυσή Αυγή 7% και 18 έδρες, η Δημοκρατική Αριστερά 6,2% και 17 έδρες και το ΚΚΕ 4,5% και 12 έδρες.
Οι ανακοινώσεις περί δείγματος και άλλων γραφικών είναι για γέλια. Ως υπεύθυνη εταιρία που στηρίζεται στα αποτελέσματα και μόνο, δεν έπρεπε να κάνει ύποπτες προβλέψεις, διότι υπάρχει το δεδομένο των εκλογών του 2000.

Το γεγονός πάντως είναι ότι είμαστε πάλι μία από τα ίδια και ας πανηγυρίζει η Ν.Δ για την νίκη της, αφού  "Το ΠΑΣΟΚ δήλωσε δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση, εφόσον δεν θα συμμετάσχει σε αυτή ο δεύτερος (ΣΥΡΙΖΑ)", που δεν θέλει να συμμετέχει σε κυβέρνηση με την …Ν.Δ  
Οι ΑΝΕΛ βάζουν δύο προϋποθέσεις: Να μην είναι ο Α.Σαμαράς πρωθυπουργός και να ξεκινούσε άμεσα διαδικασία καταγγελίας του Μνημονίου".
Τις μπαρούφες περί κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας και άλλα γραφικά ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Η εθνική σωτηρία δεν μπορεί να προέρθει από προδότες ,γερμανοτσολιαδες ,και ξενόδουλους. Εάν δεν το κατάλαβαν, θα τους το δώσει η ….χρυσή αυγή να το καταλάβουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...