Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Εάν άρπαξε τόσα ο ΑΚΗΣ, το ….ΚΥΣΕΑ …πόσα άρπαξε; Με τα …τούβλα …χτίζουν ..σπίτι


Εμπιστευτικές πληροφορίες που έφτασαν στο ΣΔΟΕ ανέφεραν ότι ο πρώην υπουργός διατηρεί λογαριασμό στην ελβετική Τράπεζα UBS, ύψους 850.000.000 δολαρίων και.. ότι μεγάλο μέρος του προσωπικού του αρχείου μεταφέρθηκε νύχτα προς άγνωστη κατεύθυνση.
 «Σε επιστολή του προς την Υπηρεσίας μας ο δικηγόρος Γ.Α., ( πρόκειται για τον γνωστό ποινικολόγο Γιώργο Αλφαντάκη, σύμφωνα με τη zougla ) μεταξύ άλλων, αναφέρει πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Απόστολος-Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος είναι κάτοχος επώνυμου ατομικού λογαριασμού στην τράπεζα UBS στη Ζυρίχη (Ελβετία) στον οποίο υπάρχουν καταθέσεις 850.000.000 δολαρίων Η.Π.Α.»
 «Σε ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία στην Υπηρεσία μας, δόθηκε η πληροφορία ότι το βράδυ που πήρε δημοσιότητα το θέμα του ακινήτου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μεταφέρθηκε μεγάλο μέρος του προσωπικού αρχείου του κ. Τσοχατζόπουλου, από το γραφείο του στην οδό Κόμνα Τράκα στην Κυψέλη, προς άγνωστη κατεύθυνση με το υπ’ αριθμόν ΖΜΧ 79… ΙΧΕ. Από έλεγχο στα αρχεία της Υπηρεσίας μας, προέκυψε ότι το παραπάνω αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του πρώην στενού συνεργάτη του κ. Τσοχατζόπουλου, Χ. Δ. Αναφέρεται η συγκεκριμένη πληροφορία, προς εκτίμηση της πιθανότητας της έρευνας σε ιδιοκτησίες του παραπάνω για τυχόν εντοπισμό εγγράφων και στοιχείων που αφορούν την παρούσα υπόθεση».
Οι ειδήσεις αυτές προκύπτουν μέσα από την πορισματική αναφορά των ελεγκτών του ΣΔΟΕ που διενήργησαν εξονυχιστικό έλεγχο για τον τρόπο απόκτησης των περιουσιακών στοιχείων του Άκη Τσοχατζόπουλου. Στο εν λόγω πόρισμα με ημερομηνία 20 Ιουνίου 2011, αφού παρατίθενται μια σειρά ενεργειών στις οποίες προέβησαν οι ελεγκτές συμπεριλαμβάνονται και οι παραπάνω εμπιστευτικές πληροφορίες, για τις οποίες το ΣΔΟΕ εκτιμά ότι χρήζουν περαιτέρω έρευνας.
Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...