Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τσιπρα δώσε εδώ και τώρα εξηγήσεις. Έχεις δημιουργήσει παρακρατικές και παραστρατιωτικές ομάδες;


Ποιός είδε τον …ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον φοβήθηκε. Πανικόβλητοι από την αποκάλυψη των σχέσεών τους με κάθε τυχοδιωκτικό στοιχείο επιχειρούν μια συντονισμένη εκστρατεία διάψευσης της αλήθειας και αποπληροφόρησης.
Στα βίντεο  όμως που μπορείτε να δείτε εδώ φαίνονται οι πολύ καλές σχέσεις τους και η πλήρης ταύτιση απόψεων του Τσιπρα με τον ανεκδιήγητο ψευτοεπαναστάτη.
Το όνομα του όμως ανακοινώθηκε επισήμως στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πανικόβλητοι από τον σάλο το απομάκρυναν την τελευταία στιγμή : http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=454000
Γράφει σχετικά το taxalia:
 Ναι κύριε Παπαδημούλη, εσείς ανακοινώσατε τον φασίστα!
Για να μην παραπληροφορεί κανένας, κανέναν, η αλήθεια είναι απλή, με τον Ιφικράτη Αμοιρά :
Στις 20 Απριλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε δελτίο τύπου στα ΜΜΕ, -αρχείο excel με τα ονόματα των υποψηφίων-. Σε αυτά ακριβώς κάτω από το όνομα του Αλέξη Τσίπρα υπήρχε το όνομα του.
Ιδού η απόδειξη:
http://www.iefimerida.gr/node/46903
http://www.antikry.com/2012/04/blog-post_371.html
http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=191564
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231192219


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O σύριζα λειτουργεί όπως το ΠΑΣΟΚ του 81 με όλα τα τότε…. αξεσουάρ του Π.Α.Κ κλπ ,διότι έχει τους ίδιους …σπόνσορες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλά στον Αμυρα

http://www.youtube.com/watch?v=o7v-qiM3nk4&feature=youtu.be


Ο Αμυρας δεν ηταν υποψηφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ (μεσω ΔΗΚΚΙ). Τον βγαλανε απο τις λιστες οταν μαθανε το ποιόν του. (Πιο μπροστα τον διωξανε και απο το ΕΠΑΜ)

Ανώνυμος είπε...

αγαπητό ίχνος,
σας προσκαλώ να κάνετε μια σύγκριση.

Ο Σύριζα έμαθε για τα καμωματα του κυριού και τον διέγραψε.
Ο μιχαλολιάκος όμως, όταν έμαθε για το εγέρθητι,τον σατανιστή ,τους ξυλοδαρμούς, τους δολοφόνους, τους μαχαιροβγάλτες, ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ισα ίσα που τους επαινούσε.
Απάντησε μου σε παρακαλώ, ποιον επικρίνεις; αυτόν που με γνώση έχει στο κόμα του τέτοιους ανθρώπους, ή αυτόν που όταν μαθαίνει για κάποιον κάτι κακό τον διαγράφει;

Περιμένω μια ειλικρινή απάντηση αγαπητό ίχνος καθώς γνωρίζω την αντικειμενικότητα σας έως τώρα.

Ixnos είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 6.14 θα σου απαντήσω όπως πάντα ειλικρινώς .Εάν όντως ο Τσιπρας τον διέγραψε είναι προς τιμήν του, και θα του δώσουμε την απαιτουμένη δημοσιότητα, διοτι δεν είμαστε εμπαθείς με κανένα. Η μεγάλη απορία μας είναι γιατί δεν τον έχει καλέσει μέχρι τώρα κάποιος εισαγγελέας αυτόν τον επικίνδυνο τύπο. Σε ότι αφορά το θέμα του Κασιδιαρη αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι εάν ήμουν αρχηγός της χρυσής αυγής θα τον διέγραφα ….λόγω απειρίας-βλακείας. Όταν εκπροσωπείς ένα κόμμα θα πρέπει να είσαι εγκρατής, και να σκεφτεσε διπλά τις συνέπειες των πράξεων σου. Τα πάνελ είναι η εικόνα προς τα έξω ενός ….κόμματος ,και παίζονται πολλά παιχνίδια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...