Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο υφυπ. Ναυτιλίας Bερνικος έχει offshore στα νησιά Μάρσαλ!



Εμείς γράψαμε προ ημερών για τα έργα και ημέρες του νέου λαμόγιου εδώ Έβαλαν τον ..λύκο για να φάει τα ..πρόβατα Τώρα έρχονται και νέα. Ο ένας υπουργός αρχιτραπεζιτης  πρώην  Βομβιστής επί Επταετίας ο Ράπανος !,ο άλλος μεγάλος εφοπλιστής και κάτοχος offshore  εταιριών .Αυτή και αν δεν είναι επανίδρυση του κράτους.

Τον Βουλγαρακη κοντέψαμε να τον ..εκτελέσουμε για τις εταιρίες του .Τον Βερνίκο τον επιβραβεύουμε με νεοσύστατο υπουργείο διότι είναι ο πολιτικός "πατέρας" του Ευ. Βενιζέλου στα πρώτα του βήματα στην πολιτική, καθώς ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το 1974 και τον προέτρεψε να ασχοληθεί με την πολιτική, τοποθετώντας τον στην τότε ΕΦΕΕ.Η κόρη πάντως του νέου υφυπουργού έχει εξ αγχιστείας συγγένεια με τον Κώστα Μπακογιάννη, καθώς είναι παντρεμένη με τον Κύπριο επιχειρηματία, Μίλτο Καμπουρίδη,
 ο οποίος είναι αδερφός της γυναίκας τού Κώστα Μπακογιάννη! Και συνεχίζουμε! Ο αδερφός του Γ.Βερνίκου, Νίκος Βερνίκος έχει παντρευτεί την Βαρβάρα Στράτου, κόρη του βιομηχάνου και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, αείμνηστου, Χριστόφορου Στράτου, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή!


 Φτου σας ξεφτιλισμένοι. Δείτε παρακάτω τις εταιρίες του
vernicos2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...