Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Θέλουμε τον ΔΗΜΑ που δεν πάει ούτε για κατούρημα χωρίς να …ρωτήσει. Ζήτωωωω Μέχρι και η ..Μαρίκα δεν τον άντεξε και τον… χαστούκισε.


Το ρεπορτάζ από τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Βασίλη Ράπανο δίνει ένα πολύ έντονο παρασκήνιο συζητήσεων και εγγυήσεων που δόθηκαν εως την Παρασκευή το πρωί που ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, όταν ο Βασίλης Ράπανος δέχθηκε το τηλεφώνημα-πρόταση για την ανάληψη των καθηκόντων του υπουργού οικονομικών είχε και το δεδομένο της πλαισίωσής του από συγκεκριμένα πρόσωπα με τα οποία είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Τα ονόματα που είχαν συζητηθεί ήταν του κ.Στουρνάρα, του κ.Γιαννίτση αλλά σύμφωνα και με άλλες πληροφορίες και του Αλέκου Παπαδόπουλου. 'Έως την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στην οποία συμμετείχε, φαίνεται οτι ίσχυαν τα ίδια δεδομένα αλλά η πληροφόρησή του για το επιτελείο του από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου τον οδήγησε σε πολύ έντονη φόρτιση που επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του με την οποία πέρασε μία πολύ σκληρή περιπέτεια στο πρόσφατο παρελθόν. Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε την αλλαγή των προσώπων που είχαν συμφωνηθεί επικοινώνησε με στενούς του συνεργάτες με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο να μην αναλάβει, κάτι που θα σήμαινε και την επικοινωνιακή καταστροφή της κυβέρνησης κυρίως προς την Ευρώπη.

Ωστόσο την Παρασκευή το πρωί πήγε στο υπουργείο οικονομικών όπου και έχασε τις αισθήσεις του, κάτι που όπως λένε οι γιατροί επήλθε από την πίεση των τελευταίων ημερών.

Τα ονόματα των Γιώργου Ζανιά και του Σταύρου Δήμα συζητούνται αυτή την ώρα για τη θέση του υπουργού Οικονομικών μετά την αντικατάσταση του Βασίλη Ράπανου, ο οποίος φαίνεται οτι επιστρέφει στην Εθνική Τράπεζα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανθρωπο που εφτασε η μαρικα να τον χαστουκίσει δεν επρεπε να υπαρχει στην πολιτικα .Ειναι η απολυτη ΞΕΦΤΙΛΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...