Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Δεν φτάνουν τόσοι που ήταν στην βουλή, θέλουν να βάλουν και άλλους απατεώνες


Το ΠΑΣΟΚ μάλλον κατάντησε άντρο κακοποιών. Τοποθέτησε πρώτο στη λίστα των εκλογών της 17ης Ιουνίου στα Ιωάννινα τον συνεταιριστή Μιχάλη Κασσή, πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξα Κρανούλας που μετέχει στο πρωτάθλημα Football League 2. Μόνο που ο συγκεκριμένος νεόκοπος πολιτικός κατηγορείται εδώ και μήνες από τη Δικαιοσύνη για συμμετοχή στα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου μαζί με τον προφυλακισμένο, για τον ίδιο λόγο, Γιώργο Τσακογιάννη, της ΠΑΕ Ηλιούπολης.
Ο κ. Κασσής, μάλιστα, εξελέγη βουλευτής στις 6 Μαΐου και ορκίστηκε στις 17 Μαΐου μαζί τους υπόλοιπους 299 καθώς παρά την σοβαρή εμπλοκή του με τη Δικαιοσύνη επελέγη από τον επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ και πολιτικό του φίλο στα Ιωάννινα, παλαιό συνεταιριστή επίσης, Βαγγέλη Αργύρη.
Είναι η πρώτη φορά κατά την οποία πολιτικό κόμμα χρήζει υποψήφιο βουλευτή πρόσωπο σε βάρος του οποίου εκκρεμούν τόσο σοβαρές ποινικές κατηγορίες. Το γεγονός ότι ο Βενιζέλος έχει δηλώσει ότι οι βουλευτές του κόμματος παραιτούνται εκ προοιμίου από τη βουλευτική ασυλία είναι άνευ αξίας, διότι είναι γνωστή η συναδελφική- συντεχνιακή τακτική που ακολούθου στην βουλή. Το γεγονός είναι ότι και αυτή τη στιγμή ο κ. Κασσής καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία.
Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ iefimerida.gr

Βέβαια δεν είναι μόνο ο χοντροΒενιζελος που παρέχει ασυλία, διότι και ο Σαμαράς στο δικό του άντρο το ίδιο κάνει, αφού συγκεκριμένος υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε νομό της δυτικής Μακεδονίας, που  φέρεται να είναι ιδιοκτήτης εταιρείας πλακιδίων, βρίσκεται στη λίστα του ΣΔΟΕ ως υποψήφιος για να συλληφθεί ως μεγαλοοφειλέτης του δημοσίου.
Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο συγκεκριμένος υποψήφιος βουλευτής είχε θέσει υποψηφιότητα και στις εκλογές της 6ης Μαΐου και φέρεται να διατηρεί μια μονοπρόσωπο εταιρεία με ζημίες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή τα χρέη του να κυμαίνονται περίπου στις 600.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...