Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Λυπούμαστε Κυρία ΚΑΝΕΛΗ αλλά είσαι… ΦΑΟΥΛ.




Μια προσεκτικότερη ματιά στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν από λίγο στον ΑΝΤΕΝΑ και στην εκπομπή του ΠΑΠΑΔΑΚΗ μεταξύ ΔΟΥΡΟΥ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΚΑΝΕΛΗ  και με αδιάψευστο μάρτυρα το βίντεο .παρατηρούμε ότι η ΚΑΝΕΛΗ σηκώθηκε πρώτη προσπαθώντας να χτυπήσει με ένα ντοσιέ η εφημερίδα  που κρατούσε, τον …τρελαμένο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Αυτό το θεωρούμε άκρως προβοκατόρικο, και …λάδι στην …φωτιά. Η ίδια λίγο αργότερα δικαιολόγησε την πράξη της δηλώνοντας  πως …. "Φοβήθηκα να μην πετάξει μπουκάλια και τραυματίσει ανθρώπους". Και γιατί δεν σηκώθηκαν  αμέσως οι άντρες του πάνελ; Τι είσαι εσύ κυρά μου ; O… μπράβος των αδυνάτων;  Δεν γνώριζες το αποτέλεσμα της άφρονης πράξης σου ,η επιζητούσες το αναμενόμενο ;  
  
Θα περιμέναμε από την …παλιά καραβάνα να ήταν ποιο εγκρατής απέναντι στον νεαρό που έχει σαλτάρει από την απότομη αναγνωρισιμότητα που υφίσταται , χωρίς να δικαιολογούμε την αχαρακτήριστη πράξη του. Η κ. Κανέλλη αντέδρασε με το να το χτυπήσει με εφημερίδα, προκειμένου να τον ηρεμήσει, ο ίδιος σηκώθηκε όρθιος και γροθοκόπησε στο πρόσωπο την κ. Κανέλλη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πουτανα της εκαλης επρεπε να φας και κλωτσιδι στο βρωμομουνο σου σκυλα εχεις εξεφτελισει το ΚΚΕ,να εισαι γαμημενη κωλοεβραια εγκαθετη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...