Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πόσο ποιο μαλάκω μπορεί να γίνει.


Την εν λόγω έπρεπε οι γερμανοί να την στείλουν στους ..φούρνους για να ησυχάσουν, διαφορετικά θα βρουν άγριο μπελά. Θέλει να στείλει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο την Ελλάδα, για ένα αντισυνταγματικό παράνομο κατάπτυστο και καταγέλαστο μνημόνιο που το έφτιαξε ένα τσούρμο τοκογλύφων σε συνεργασία με τους γερμανοτσολιαδες της στην Ελλάδα. . Η γυναίκα είναι για τα σίδερα.

Συνεχίζει στην σκληρή γραμμή η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία μιλώντας σε κομματική εκδήλωση των Χριστιανοδημοκρατών τόνισε ότι δεν προβλέπεται από πουθενά η παραβίαση των όρων του μνημονίου και ότι σε μια τέτοια περίπτωση η συγκεκριμένη χώρα θα παραπέμπεται στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Παράλληλα η γερμανίδα καγκελάριος απέρριψε για μια ακόμη φορά τη θέσπιση των ευρωομολόγων, ωστόσο άφησε ανοιχτό το παράθυρο για μέτρα που θα τονώσουν την ανάπτυξη στην ευρωζώνη.

Ωστόσο όπως ανέφερε η κ. Μέρκελ θα πρέπει σε αντάλλαγμα -για τα μέτρα που θα τονώσουν την ανάπτυξη- τα κράτη-μέλη της ΕΕ να εκχωρήσουν μέρος της κυριαρχίας τους σε ό,τι αφορά τους προϋπολογισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...