Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ρε Σαμαρά… Ο θεός δεν δίνει φώτιση στους προδότες. Έχει κακή εμπειρία από τον …Ιούδα.


Άφησε τις μαλακίες γελοίε ψευταρά και πες για την κρυφή συμφωνία που έχεις κάνει για συγκυβέρνηση με τον Βενιζέλο εάν δεν σου βγουν τα κουκιά μετά τις εκλογές. Θα φας …λιθοβολισμό που θα πάει σύννεφο όταν το καταλάβουν τα βλήματα που θα σε ψηφίσουν .

Ο  Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, από τον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας Κηφισιάς, επικαλέστηκε ο..αντίχριστος ακόμα και την αγία τριάδα για την σωτηρία του  και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Άγιο Πνεύμα να μας δώσει αγάπη, πίστη και αντικομουνιστικό πείσμα για αγώνα. Είμαστε όλοι μαζί με την Μερκελ και θα το πετύχουμε. Και μέσα μας, το τοκογλύφικο Άγιο Πνεύμα θα μας δυναμώσει για εκείνες τις αρχές......και εκείνες τις τραπεζικές αξίες, που είναι αρχές και αξίες της Πατρίδας και της τσέπης μας.

Που πολλοί, σήμερα, μπορεί …το μπορεί τι το θελες και να αμφισβητούν, να αμφιβάλουν και να τις πολεμούν ακόμα. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει, όλοι μαζί, οι εναπομείναντες να προχωρήσουμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Διότι θα φάμε ...ξύλο από τους γερμαναράδες εάν δεν εκτελέσουμε τις εντολές τους
Και αυτό που πρέπει να κάνουμε, θα το κερδίσουμε δήθεν για το καλό του Τόπου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...