Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Υπάρχουν πολίτες που ακούν τον Μητσοτάκη ; Μήπως είναι… ζόμπι ;


«Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα μείνουμε ή όχι στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη» τόνισε το ζόμπι σημειώνοντας ότι στις 18 Ιουνίου πρέπει η χώρα να έχει κυβέρνηση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καμία ομοιότητα με τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Εκείνος είχε ήδη μια σημαντική καριέρα στο εξωτερικό, ενώ κατάφερε να λάβει το 48% του ελληνικού λαού» τόνισε….. Δηλαδή θέλει να του δώσουμε το ποσοστό του Ανδρέα ; .

Συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν βγει πρώτο κόμμα και πάρει το μπόνους των 50 εδρών, δεν θα βρει συμμάχους για το σχηματισμό κυβέρνησης. έχει …φροντίσει και για αυτό;

«Κατά συνέπεια, η λύση είναι να πάρει την πρωτιά η ΝΔ, ώστε η χώρα να έχει φιλο-γερμανοευρωπαϊκό προορισμό μαζί με κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ ή το κόμμα του κ. Κουβέλη»,…. διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τους φίλους μου τους Γερμανούς.

και άσκησε μάλιστα κριτική στα υπόλοιπα γερμανοκρατουμενα κόμματα που δεν σχημάτισαν κυβέρνηση το Μάιο και επέμεναν στη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λείπει το κουράγιο από τη χώρα» εξήγησε.

Σχετικά με το τι είδους κυβέρνηση πρέπει να έχει η χώρα, υποστήριξε: «Πρέπει να έχουμε κυβέρνηση με ό,τι καλύτερο έχει η Ελλάδα», και πρωταγωνιστές τα….παιδιά μου.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι σε μια κυβέρνηση συνεργασίας υπό τη ΝΔ -εφόσον είναι πρώτο κόμμα- δεν είναι απαραίτητο να είναι πρωθυπουργός ο αρχηγός του πρώτου κόμματος, υπάρχει και η Ντόρα.

Υπενθύμισε μάλιστα την περίπτωση της δικής του εκλογικής νίκης το 1989 και το σχηματισμό κυβέρνησης δήθεν συνεργασίας, όπου ο ίδιος δεν επέμεινε να είναι πρωθυπουργός, και  με αυτή την παγίδα διέλυσε την αριστερά. .

«Αυτή την ώρα προέχει να σωθεί η χώρα και για να σωθεί η χώρα χρειάζεται γερμανοτσολιάδικη κυβέρνηση ΝΔ» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης σε ερώτηση για την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να συνεργαστεί με τη ΝΔ.


Σε άλλη ερώτηση για τη βία, ο κ. Μητσοτάκης συνέστησε «να μην παίζουμε με τη φωτιά», αποδίδοντας ευθύνες και στον ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία κουκουλοφόρων.

«Αυτά τα φαινόμενα γέννησαν τη Χρυσή Αυγή. Δεν επιτρέπεται η βία ούτε από πλευρά της αριστεράς, ούτε από την πλευρά της δεξιάς.» Κρατά ..ισορροπίες ο μούργος.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα αυτη η κοσιωνη πρεπει να εχει πολυ γερο στομαχι για να αντεξει τοση ωρα την οψη και μονο του μητσοτακη,ειπαμε δουλεια ειναι αλλα αυτο ξεπερναει τα ορια του ανθρωπινου οργανισμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...