Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δείτε πως ένας γερμανοτσολιάς δίνει την χώρα του βορά στους τοκογλύφους


Εκτενή αναφορά στον δικό τους άνθρωπο Θάνο Τζήμερο και στην επιστολή που απέστειλε στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ κάνει η εφημερίδα Bild Zeitung.
Υπό τον τίτλο "Αφήστε τη χώρα μου να πάει στην κόλαση", ο Paul Ronzheimer αναφέρεται στην επιστολή του Θ. Τζήμερου ενώ σχολιάζει πως "κανένας μέχρι στιγμής δεν έκανε καλύτερο απολογισμό για τη χώρα του στην Ελλάδα".
Έπειτα ο δημοσιογράφος παραθέτει αποσπάσματα από την εν λόγω επιστολή: "Ο αρχηγός του κόμματος "Δημιουργία Ξανά"  σε επιστολή του προς την καγκελάριο Μέρκελ σημειώνει "Εάν ήμουν στη θέση σας, θα έλεγα: Αφήστε αυτή την χώρα να πάει στην κόλαση".
..."Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας να βοηθήσετε την Ελλάδα να βγει από την κρίση, αλλά όπως διαπιστώνει κανείς κάθε μέρα, οι προσπάθειές σας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα εφόσον δεν αντιμετωπίζονται οι αιτίες: η διαφθορά, η κατασπατάληση και ένα κράτος εχθρικό προς την οικονομική δραστηριότητα".
"Αναγκάστε τους πολιτικούς να αλλάξουν επιτέλους κάτι. Ειδάλλως μην τους δίνετε ούτε ένα ευρώ πια – θα σας το κλέψουν", λέει κάνοντας έκκληση στην καγκελάριο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

και οι κουκουλοφόροι στην κατοχή , να πάνε μπροστά την Ελλάδα ήθελαν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...